ARkadaslar bana kilo aldıracak yıyeceklerı soleyebılırmısınız.. son gunlerde kafama taktım bu olayı cok zayıfım.. annem bıle dalga gecıyor benle.. :) acılen kılo almam gerek .. Bu ısın Kısa yolları warmıdır ? Weya Ne ile beslenırsem kılo alırım.. Asırı kılo almamak ıcın neye dıkkat etmelıyım.. ? Cevap Beklıyorum.
Sımdıden Tesekkurler..
Bi öğrenci evinde 4 5 ay kal..Rahat alırsın..Ben 2 senede 20 kilo aldım
:) 4-5 Ay uzun be kardes. .Daha Kısa yolu gerek..
Et-süt-yumurta bunlara abanacaksın. Abur cubura alışacaksın. Pisboğazlıktan çekinmeyeceksin. Az hareket edeceksin. Devamlı bilgisayar karşısında oturacaksın yada yatacaksın. Çavuşu fazla tokatlamıcaksın.
Garanti.
Annene söyle dalga geçeceğine bol bol proteinli yemekler yapsın sana.
Eyvallah Kardes.. İlac Denesem Yan etkısı olur mu acaba ?
ye iç ama mıçma
Aman Sakın İlaç Deme Benim Ebem Vardı İlaç iciyordu Kilo almak İçin bigün gece Afedersin gebermiş Şişmiz Kapıdan gecmedi Bizim pikap vardı Pencerenin oraya getirdik Pencereden Cıkardık karıyı
Sana Tavsiyem Bira İç Günde 1 Fıcı Bira bitir.Ben 1 ay içinde 2 kilo aldım aynı sıkıntı bendede vardı
Ha bide "born2bemad" Arkadaşında Dedegi gbi Çavuşu fazla tokatlamıcaksın. Cok Kalori Harcıyorsun Bu Şekilde
Sakın kilo alayım diye yağlı yemeklere abanma, Kilo alacaksan vücut geliştirmeye de başla şimdiden.
:) Denıcem. . Saolun..
Düzenli spor yap. Ben faydasını görmeye başladım bile. Hem kilo almak için sporu sürekli hale getireceğinden, herhangi bir sporda da kendini geliştirmiş olursun. Şimdiden başarılar.
Çarşamba günü askerlik muayenesi oldum tecil için, tecil ettiremesem bile askere almıyorlardır.. 180 boy ölçtüler (178 diye biliyordum ben) 52'de kilo ölçtüler, çırılçıplakken. Ben ise 56-58 biliyordum kıyafet ile
Yani 180 boyum var 52'de kilom.. 15 kilo almam lazım ama BEn hiç 60'ı göremedim.. Ve düzensiz beslenirim yani kilo alamıyorum
Evet kardes Bende Aynı.. :) 1.93 Boy Kilo 60 :)
bizim arkadaş 55 kilo falan dı. sonra eczanelerde satılan balık yağı hapını kullandı ve 75 kiloya çıktı. tabi bu dediğim 6-7 ay sürede oluyor ama iyi oldu. eskiden cılız dururdu, artık adama benziyor :)
Arkadaslar Bıde Proteın Tozundan Felan Bahsedıyorlar.. Daha once kullanan Weya Bir Bilgisi olan warmıdır ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme