Şimdi Ara

Arkadaşlar Nasıl OLUR SİZCE ? [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende g31m es2l Anakart var .
    Buna uygun intel(R) core(TM) quad cpu q9400 @2,66ghz 2,67 ALmayı düşünüyorum 4 ÇEKİRDEK 16 cachemi ne öyle bişeyi var siz bilirsiniz :D

4 GB RAM İLE CALISTIRICAM DDR2 1006 mhzlik

PSU 450 W

EKRAN KARTI 128 BİT ATİ RADEON HD 5670 DX11

HD 160 GB

Windows 7 64 bit

Dengeli olurmu oyun oynatırmı arkadaşlar gerçekten cok önemli cevabınız şuan alıcam cunki işlemciyi lütfen.

Herkeze teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolderPoker -- 16 Mayıs 2013; 20:46:49 >

• Beyler lütfen bilgili birisi yokmu ?
  • Arkadaşlar bir kişi yardımcı olamazmı lütfen durumu ne olur ?
  • Dostum ben g31 es2c ile q8400 işlemciyi 3.0 da stabil kullanıyorum.Oyun performans konusunda ise far cry 3 de 35 fps alırken fps 60 lara çıktı performans alırmıyım konusunda şüpheniz kalmasın fakat psunuz biraz düşük olsada en kötü ihtimalle 200 300 mhz oc yapabilirsiniz diye düşünüyorum
  • sürekli konu açmayın. banlanırsınız. tek konudan devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Dostum ben g31 es2c ile q8400 işlemciyi 3.0 da stabil kullanıyorum.Oyun performans konusunda ise far cry 3 de 35 fps alırken fps 60 lara çıktı performans alırmıyım konusunda şüpheniz kalmasın fakat psunuz biraz düşük olsada en kötü ihtimalle 200 300 mhz oc yapabilirsiniz diye düşünüyorum

450 w psum var yeterli sanırım dostum ?
  • quote:

Dostum ben g31 es2c ile q8400 işlemciyi 3.0 da stabil kullanıyorum.Oyun performans konusunda ise far cry 3 de 35 fps alırken fps 60 lara çıktı performans alırmıyım konusunda şüpheniz kalmasın fakat psunuz biraz düşük olsada en kötü ihtimalle 200 300 mhz oc yapabilirsiniz diye düşünüyorum

35'den 60'a mı çıktı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam ben çok dandik psularla oc yapanalr gördüm fakat genede benden daha tecrubeli arkadaşlar var onlardanda bir teyit alırsanız daha iyi olur.
  • Genel anlamda fps 28 38 arasında gezerken suan 38 60 arasında geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 16 Mayıs 2013; 21:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

35'den 60'a mı çıktı ?

200 Liraya bu anakarta uygun işlemci tavsiyen varmı acaba?
  • Sanmıyorum o paraya sıfır işlemci bulamazsınız.Hele hele intel hiç bulamazsınız.
  • 20-25 fps performans artışını işlemciyi overclock ederekmi sağladınız?
  • quote:

Sanmıyorum o paraya sıfır işlemci bulamazsınız.Hele hele intel hiç bulamazsınız.

Sıfır olması şart değil ikinci el zaten bu şuan alcagım ikinci el ram ile birlikte 200 lira
  • Evet
  • 200 tlye ikinci el bir çok işlemci bulabilrsiniz.buldunuz işlemcide hatırı sayılır bir işlemci fiyat da güzel.Zaten oc sizde o işlemciden performans alırsınız.
  • quote:

200 tlye ikinci el bir çok işlemci bulabilrsiniz.buldunuz işlemcide hatırı sayılır bir işlemci fiyat da güzel.Zaten oc sizde o işlemciden performans alırsınız.

Ram ile ikisi ama ram içinde sorunlu deniniyor biliyormusun o konuda bişey
  • Dostum zaten o işlemcinin 2. el fiyatı en kötü ihtimalle 180 190 tl dir.Ram sorunlu ise 10 15 tl fiyat biçilmiş parça kullanımı için satılıyor ki siz kullanmak için istiyorsunuz ramler sorunlu ise hiçbir işinize yaramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 16 Mayıs 2013; 21:34:15 >
  • quote:

Dostum zaten o işlemcinin 2. el fiyatı en kötü ihtimalle 180 190 tl dir.Ram sorunlu ise 10 15 tl fiyat biçilmiş parça kullanımı için satılıyor ki siz kullanmak için istiyorsunuz ramler sorunlu ise hiçbir işinize yaramazlar.

150 TL Den alıyorum işlemciyi 40 tl ramler
  • 775 soket sıfır işlemci bulamazsınız dediğiniz işlemciyi alın ve onun altına bakmayın 200lira etmez onun altında ki modeller. Güç kaynağınız yetip artar bile ekran kartı zaten giriş seviyesinin en güzel F/P olan modelidir sistem iyidir yani o güç kaynağıyla hız aşırtmada yapabilirsiniz
  • Ramler sorunlu yazmışsa satıcı o ramler çöptür.Satılma amacı sanırım üsütnden parça alımı içindir fakat ramlerde ne gibi parçalar alınıp kullanılıyor hiçbir bilgim yok.Siz genede ramlerin çalışıp çalışmadığını sorun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.