Şimdi Ara

arkadaslar Noctua NH-D14 alacağım , aldığım kasaya sıymaz diye korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Noctua NH-D14 alacağım , aldığım kasaya sıymaz diye korkuyorum...

topladıgım sistemde o.c yapacagım, ama iyi bir fana ihtiyacım var forumlarda arastırmalarıma gore en cok tavsıye edılen ve önerilen fan Noctua NH-D14 , hem sesisz ve yuksek performanslı oldugu için bunu almayı istiyorum...

Boyutlar: 160 x 140 x 130 mm (fansız), 160 x 140 x 158 mm (fanlı)

Ağırlık: 900 gr (fansız), 1070 gr (tek fan), 1240 gr (çift fan)

Materyal: Nikel kaplı bakır taban / ısıboruları, alüminyum yapraklar

Fan boyu: 14 cm / 12 cm

Fan devri: 750-1200 rpm / 900-1300 rpm

Hava akımı: 65-42 cfm / 54-37 cfm

Gürültü: 19.6-10.1 dBA / 19.8-12.6 dBA

Fan bağlantı tipi: 3 pin

Isı borusu: 6 adet

aldığım kasa Dark Knight HotSwap Disk Yuvalı ve USB 3.0 Destekli Oyuncu Kasası

DKCHKNIGHT
    Kasa Rengi_ Siyah
    Kasa İç Yüzey Boyası _ Siyah
    Kasa Tipi _ Mid Tower
    Desteklediği Anakart Tipi _ ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
    Malzeme _ SECC (Çelik)
    Şasi Kalınlığı _ 0.8mm
    Güç Kaynağı _ Konumu Altta
    Fan Yuvaları _ 2x14cm, 4x12cm
    Takılı Fan Detayı _ 1- Ön Panel : 1 x 12cm fan yuvasında 12cm Kırmızı LED'li şeffaf siyah kanat fan
    2- Arka Panel _ : 1 x 12 m fan yuvasında 12cm Kırmızı LED'li şeffaf siyah kanat fan
    Kasa Yan Kapak Mesh Izgaralı
    3.5" Yuva (Dış) 2
    5.25" Yuva 4
    2.5" HDD Yuva Sayısı 4
    HDD Yuvası 3
    Vidasız Montaj 3.5" yuvalar, 5.25" yuvalar
    PCI Yuva Sayısı 7
    Ekstra Özellikler e-SATA çıkışı, Hot-swap, Kablo Yönetimi, SSD Desteği, Su Soğutma Hazır, USB 3.0
    Kasa Boyutu (Yük x Gen x Der) 500mm (D) x 200mm (G) x 490mm (Y)
    USB Çıkış 2
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Üretici Kodu DKCHKNIGHT

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• bende bu soğutucuyu düşünüyordum fakat corsair vengance ramlerimin soğutucularından dolayı sorun yaratacak diye vazgeçtim ve corsair h60 sıvı soğutma aldım
  • ramlerin üzerinde soğutucu blok yok ise büyük ihtimal sığacağını düşünüyorum sonuçta mid tower kasa sığması lazım kasa ebatlarını ve fanlı ebatları karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
  • BENIM REMLERIMDE AYNISI .... sorun olurmu acaba :
  •  arkadaslar Noctua NH-D14 alacağım , aldığım kasaya sıymaz diye korkuyorum
  • benim ramlerim bunlar ve sıkıntı olacağı için almadım

• http://forum.donanimhaber.com/m_46805489/tm.htm

burda aynı konu acılmıs ama ordakı resme baktıgımda bızım ramlardan deıller sanırım... sorun olurmu olmazmı anlamadım valla :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim ramlerden değil büyük ihtimalle
  • HOCAM COK İYİ OLDU BU MESAJIN KARDESIM . ANLADIGIM KADARI İLE UYGUNSUZMUŞ RAM... OZAMAN Noctua NH-D14 DEĞERİNDE VE AYARINDA GÜCÜNDE , SESSİZLİGİNDE TAVSİYE EDECEGINIZ BIR SOGUTUCU VARMI???... RAM LARIMA UYGUN OLACAK ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspendos1903

açıkaçsı o ram ler ile braber hiç bir çift kuleye sahip soğutucuyu kullanamazsınız sanırım. tek kulelere yönelmeniz gerekiyor. onlar da ancak eğer 2 slotu kullanıyorsanız. piyasada yok ama eğer bir yerden bulursanız thermalright venmous x.. bunun dışında eğer bütçeniz ve kasanız müsaitse corsair in h serilerine de bakabilirsiniz. h80 ya da h100.. özellikle inventus, eksen ya da vatan ın yapmış olduğu indirimler ile gayet alınabilir fiyatlara sıvı soğutma sahibi olabilirsiniz.
  • O kasaya bu soğutucunun sığar mı? Cooler Master RC-690'a 12 cm'lik soğutucuya sahip işlemci fanı zor sığdı. Mecburen yan kapaktaki fanı sökmek zorunda kaldım. 14 cm'lik bir fan kullanıyor. Derinliği iyi ölçün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

açıkaçsı o ram ler ile braber hiç bir çift kuleye sahip soğutucuyu kullanamazsınız sanırım. tek kulelere yönelmeniz gerekiyor. onlar da ancak eğer 2 slotu kullanıyorsanız. piyasada yok ama eğer bir yerden bulursanız thermalright venmous x.. bunun dışında eğer bütçeniz ve kasanız müsaitse corsair in h serilerine de bakabilirsiniz. h80 ya da h100.. özellikle inventus, eksen ya da vatan ın yapmış olduğu indirimler ile gayet alınabilir fiyatlara sıvı soğutma sahibi olabilirsiniz.

arkadaş tam düşündüğüm gibi bir cevap yazmış h80 nin soğutma haznesi bildiğim kadar tekli h100 gibi 2li değil diye biliyorum benim bütçem okadarına yetmediği için h60 aldım yoksa noctua nh-d14 alacaktım baktım olacak gibi değil işimi garantiye aldım ama ilerleyen zamanlarda (nakit durumunda sıkıntı olmaz ise ) h100 almayı düşünüyorum ama şu aralar biraz zor :D

• http://imageshack.us/photo/my-images/20/dscn0118jf.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/40/dscn0119kt.jpg/ biraz buyuk tabii :) ben boyle kullaniyorum performans super ama sessiz ve isinma problemi sifir amd x4 955 8 gb ddr3 ram
  • Ameliyat yarım kalmış galiba. Bağırsaklar hala dışarda
  • quote:

HOCAM COK İYİ OLDU BU MESAJIN KARDESIM . ANLADIGIM KADARI İLE UYGUNSUZMUŞ RAM... OZAMAN Noctua NH-D14 DEĞERİNDE VE AYARINDA GÜCÜNDE , SESSİZLİGİNDE TAVSİYE EDECEGINIZ BIR SOGUTUCU VARMI???... RAM LARIMA UYGUN OLACAK ..

Anakartınını modeli ne sistemin intel mi amd mi kaç adet ramin var bunların bir bilgisini bir versen sana daha çok yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.