Şimdi Ara

Arkadaşlar önemli bir konu lütfen dalga geçmeden bir cevap verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Arkadaşlar önemli bir konu lütfen dalga geçmeden bir cevap verin.

Bir kardeşimiz okulda kazan dairesinden çıkarken görülüyor kamerada. Hocada bunu görüyor, üstünü arıyor, elini kokluyor ama sigara içtiğine dair bir şey bulamıyor. Çocukta zaten sigara içmiyor. Ama müdür yardımcısı üstteki cezayı kesiyor. Bunun bir kanıt niteliği var mı yahut hocanın ispatlama şansı var mı? Çocuk cezayı ödemese ne olur? Lütfen dalga geçmeden titizlikle cevap verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bune yahu böyle bir şey olabilir mi?

• Okul Meslek lisesi olduğu için hocalar kendi kafasına göre istediği gibi at koşturuyor maalesef.

• Konuya gelebilecek olası cevaplar:

-> Hep arkadaş olur zaten.

-> T.C.ni aldım holdingin hayırlı olsun.

-> Montla sıç.

• Lütfen hassasiyetle cevap veriniz diye belirttim. Kendime ait bir durum değil isterseniz özel mesajdan belirtebilirim kimliğimi

• İlkokulda 40 gun devamsizliktan kalmamam icin okulun su parasini pedere kitlemisti mudur. Babam da daha sonra faturayi odemeyip mudurle birlikte meyhanede yemisti su parasini. Sonra mudur beni zirt pirt odasina cagirip su parasini ne zaman odeyecek baban diye sikistirirdi. Babama soyleyincede ben o serefsizi yedirdim icirdim para fln odemem derdi.. Hey gidi hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 12 Kasım 2014; 10:57:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazan dairesinde ne işi varmış? Belki de yasaklı bölgeye giriş yaptığı içindir, belki de kazan dairesinde 51. bölge gibi bi oluşum söz konusudur, belki de kazan dairesi Wanted filmindeki gibi sadece kamuflaşdır, bence sadece ceza aldığı için şanslı, iyi ki öldürmemişler.
  • kanıtı olmadığına eminsen hakkını ara
  • Kesinlikle sigara içmediğini söylüyor ve yalan söyleyecek bir çocuk değil biliyorum. Ne yapması gerekiyor?

• Adam gibi link ver mobilciler sovuyor sana su an.

• Kazan dairesinde ne işi var çocuğun o zaman? Müdür yardımcısı doğru olanı yapmış.

• Okulun yedek sıraları kazan dairesinde ve sınıfta sıra eksik olduğu için iniyorlar kazan dairesine, bunlardan öncede 2-3 tane eleman çıkıyor çıktığı sıradada içerisi duman altı kalıyor. Suçta bizimkilerin üstüne kalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.