Şimdi Ara

Arkadaşlar oyun destek istiyorum!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rapid premium geçti elime ve net hızı 8 yani 950kb/s hız ile indirme yapabiliyorum, oyundan bi süre ayrı kaldım son dönem oyunlarının listesi lazım yani aklınızdaki güzel oyunları buraya yazabilirseniz ve oynamadıysam indiricem son çıkanlardan geçmişe doğru yazarsanız çok memnun olurum ne indiricemi bilemiyorum sadece oyun ismi yazmanız yeterli teşekkürler...

• Malum sitelere gir orda eklenme tarihine göre sırala en son çkıan oyunları görüceksin Birkaç tane ben sayayım . Pes 2010 , Risen ,Torchlight , Borderlands , Painkiller Resurrection , Football Manager 2010 ,SAW , Resident Evil 5 , NFS Shift , Operation Flashpoint - Dragon Rising , Mini Ninjas , Batman Arkham Asylum , NBA 2K10 .
  • Saol dogi bunları indirmek bile beni baya oyalar extraları bekliyorum teşekkürler, eklenme tarihine göre sıralama yapabileceğim site adıda alabilirsem sevinirim hiç bilmiyorum
  • Arkadaşım,
    Son çıkan oyunları bu forumdan da takip edebilirsin,çıkıcak olanları da..Son çıkan oyunların konuları genelde üst sayfalardaki konulardır..
    Eğer başka site istersenwww.Level.com.tr gayet seviyeli bi sitedir
    Oyun dünyası ile ilgili son gelişmeleri bulabilirsin,bunun yanında tabi incelemeler de var..
    Benim sana önereceğim oyunlar
    Torchlight(rpg seviosan gayet şirin bi oyun)
    Saw(Meşhur testere flminin oyun versiyonu)
    2008 de çktı ama çok güzel bi oyundur,The Witcher Enchanted Edition(bu da rpg ama harikadır..)
    Umarım faydalı olmuştur..

• Çok teşekkürler arkadaşlar bu bilgiler benim için fazlasıyla yeterli ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.