Şimdi Ara

arkadaşlar oyun tavsiyesi istiyorum.lütfen.........

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben uzun zamandır oyunlardan uzak kaldım.şimdi bir tane oyun tavsiyesi istiyorum.
    oyundan istediğim özellikler içinde canavarlar olmayacak.II.dünya savaşı oyunlarını çok severim.
    oyun olarak strateji ve fps türü istiyorum.call of daty 1 oynadım 2 i oynamadım.battlefield falan hiç oynamadım.
    şimdi arkadaşlar tam sürümünü internetten indirebileceğim ve güzel bir oyun istiyorum.sadece bir tane hakkım var oyun indirmek için bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

• Buyur hocam bu konuda istediğin türden oyunlar önerilmiş.
  • Valla Fps-Strateji tarzı istiyorsan Splinter Cell serisi tam sana göre.Ayrıca SWAT 4,Brothers In Arms ve yeni çıkan Commandos Strike Force uda alabilirsin.Verdiğim son iki oyun hem 2. dünya savaşı hem strateji.Ama bunları indirmen için link veremem çünkü yasak.Ama bu oyunları alıp oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 9 Nisan 2006; 21:42:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Valla Fps-Strateji tarzı istiyorsan Splinter Cell serisi tam sana göre.Ayrıca SWAT 4,Brothers In Arms ve yeni çıkan Commandos Strike Force uda alabilirsin.Verdiğim son iki oyun hem 2. dünya savaşı hem strateji.Ama bunları indirmen için link veremem çünkü yasak.Ama bu oyunları alıp oynayabilirsin.
    Splinter cell ne zaman FPS-Strateji oldu yav
  • ben sana klasik tarz oyunlar öneririm.mesela counter strike,counter source,half life,half life 2,gta victy,gta san andreas,pearl halbor,spiderman,spiderman-2,worms worl party,worms 2,medieval total war,rome total war,pacific warriors,medal of honor allied assualt,counter strike 1.6,quake 3 arena,quake 4... bunun gibi oyunlar işte.seç beğen bunlardan hangisini beğenirsen indir bilgisayardan.bunların demolarınıda indirebilirsin istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.