Şimdi Ara

Arkadaşlar pc kendiliğinden kapanıyor bi bakabilirmisiniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar benim masaüstünün bir ara ekran gelmiyodu onu hallettik şimdi bu kapanma sorunu cıktı , ilk başta cpu fanının ayagı kırılmıstı değiştirdim , termal macun sürdüm , ama yine aynı sorun var , windows acılıyor bazen hoşgeldinize kadar yada arka arkaya denediysem daha kısa sürüyor açık kalması , kasanın içi temiz , tozlanma sorunu olmadığını sanıyorum , ramlardede problem yok gibi olsa zaten hoşgeldinize kadar gelmezdi diye düşünüyorum ne yapmalıyım şimdiden saolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacelikk

ustalar benim masaüstünün bir ara ekran gelmiyodu onu hallettik şimdi bu kapanma sorunu cıktı , ilk başta cpu fanının ayagı kırılmıstı değiştirdim , termal macun sürdüm , ama yine aynı sorun var , windows acılıyor bazen hoşgeldinize kadar yada arka arkaya denediysem daha kısa sürüyor açık kalması , kasanın içi temiz , tozlanma sorunu olmadığını sanıyorum , ramlardede problem yok gibi olsa zaten hoşgeldinize kadar gelmezdi diye düşünüyorum ne yapmalıyım şimdiden saolun :)

Ekran sorununu nasıl halletiniz
    söylerseniz yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc Murphy

quote:

ustalar benim masaüstünün bir ara ekran gelmiyodu onu hallettik şimdi bu kapanma sorunu cıktı , ilk başta cpu fanının ayagı kırılmıstı değiştirdim , termal macun sürdüm , ama yine aynı sorun var , windows acılıyor bazen hoşgeldinize kadar yada arka arkaya denediysem daha kısa sürüyor açık kalması , kasanın içi temiz , tozlanma sorunu olmadığını sanıyorum , ramlardede problem yok gibi olsa zaten hoşgeldinize kadar gelmezdi diye düşünüyorum ne yapmalıyım şimdiden saolun :)

Ekran sorununu nasıl halletiniz
    söylerseniz yardımcı olabilirim

valla hocam o sıkıntı kendiliğindenmi gitti anlayamadım , ekran sorununu nasıl çözüceğimi bilmediğimden parçları taktım cıkardım kasayı temizledim düzeldi :)

• ekran sorunu ekran kartının gevşedeği için olmuştur
    kapanma sorununu fan duruyo olabilir bir bak
    ve işlemciyi yakabilir bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 9 Ağustos 2012; 5:12:22 >
  • quote:

ekran sorunu ekran kartının gevşedeği için olmuştur

fanlar çalışıyo nereye bakıyım tam olarak :D ayriyetten cpu fanını yeni aldım , ayagı kırık olan cpu fanı soğutmuyodu hiç ondan kapanıyo diye düşündüm , ama yenisini aldım işte pc açıldı ama uzun süre dayanmıyo makine pat gidiyo , ve ard arda acmaya calıstığımda , neresi ısınıyosa tam soğumadıgı için daha cabuk kapanıyo sanırım :) hocam kısaca biraz daha ayrıntılı anlatsana ne yapmam gerektiğini :D valla saolasın bu arada :D

• quote:

quote:

fanlar çalışıyo nereye bakıyım tam olarak :D ayriyetten cpu fanını yeni aldım , ayagı kırık olan cpu fanı soğutmuyodu hiç ondan kapanıyo diye düşündüm , ama yenisini aldım işte pc açıldı ama uzun süre dayanmıyo makine pat gidiyo , ve ard arda acmaya calıstığımda , neresi ısınıyosa tam soğumadıgı için daha cabuk kapanıyo sanırım :) hocam kısaca biraz daha ayrıntılı anlatsana ne yapmam gerektiğini :D valla saolasın bu arada :D

Hocam kırık fan işlemciye zarar vermiş olabilir
    başka bir işlemciyle deneyin ya da bir bilgisayarcıya götürüp
    bozuk mu diye baktıra bilirseniz de olur
    Pek yardımcı olamadım ama elimden bu kadar geliyor
    pek fazla donanım bilgim yoktur

• RAM ları tek tek takıp deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni cpu fan da çok fazla soğutmuyo olabilir ya da tam takılmış değildir
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kırık fan işlemciye zarar vermiş olabilir
    başka bir işlemciyle deneyin ya da bir bilgisayarcıya götürüp
    bozuk mu diye baktıra bilirseniz de olur
    Pek yardımcı olamadım ama elimden bu kadar geliyor
    pek fazla donanım bilgim yoktur

ne demek hocam saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin.79

RAM ları tek tek takıp deneyin.

hocam aslında tek ram var biliyonmu :D 512 :D pc evdekiler kullanıyo öyle orta halli bişey
  • quote:

yeni cpu fan da çok fazla soğutmuyo olabilir ya da tam takılmış değildir

haklısın hocam o olabilir , takıldı onda sıkıntı yokta , kafamı kurcalayan soru yeni fanı taktığımda baya uzun süre acık kalmıstı
  • quote:

hocam bi sorum daha olucak ya sıkıntıyı bulamadımda , pc ye sadece ekran kablosu ve power kablosu takılı , klayve mause hiçbişey yok suan , onlar olmadığı için kendini kapatır olabilirmi
  • quote:

quote:

hocam bi sorum daha olucak ya sıkıntıyı bulamadımda , pc ye sadece ekran kablosu ve power kablosu takılı , klayve mause hiçbişey yok suan , onlar olmadığı için kendini kapatır olabilirmi

Tam bilemem ama öyle bir şey yüzünden kapandığını sanmam
    bence başka bir fanla dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.