arkadaşlar makinalara oyun kurarken windows kurarken hatta harici disk takarsam bile kapandığı oluyor bazende herhangi bir cd taksam bile.
benim tahminim powerlarda var bi sorun ama ana kart yada id kablolarındada oalbilirmi daha önce böyle bi soruun olan varmı nasıl düzeltilir biostan ayar yapmak gerekirmi ?
yardımlarınız ve ilgileriniz için teşekkürler.
up up pls yardım gerekiyor bence 3 ihtimal var id kablosu değişecek - power değişecek - anakart değişecek bunlardan hangisi ?
Öncelikle sorunun hangi parçada olduğunu test etmeniz gerekir. Kablo değiştirerek bu işe başlayabilirsiniz. Bunun size mali bir yükü olmaz. Power ı da başka bir power ile deneyerek çözebilirsiniz. Anakart zor bir ihtimaldir. Anakart normalde kendini kapatırsa bir daha açmaz. Ama bana güç kaynağında bir sorun var gibi geliyor. Eğer imkanınız varsa sisteminizi kaldırabilecek güçte düzgün bir psu ile deneyip ona göre hareket ediniz.
abi masraf etmeye deymez bence makinaların özelliklerine yeni baktım daha yeni başladım işede ddr2 demişlerdi ama ddr çıktı ve işlemciler 1.6 sence internet kafeye alınacak pcmi bunlar 512 ram var bide bugün öğrendim onuda yardımın için teşekkürler abi.