Şimdi Ara

arkadaslar psikolojik yardım lazım ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir rhatsızlıgım var küçüklükten kalma özelden yardım etmeniz lazım lütfen ..

• Rahatsız mısın arkadaşım?
  • Istanbulda isen maddi durumun yoksa Mashar Osman ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde cok profesyonel doktorlar var. Internet uzerinden sadece tavsiye alirsin cozum bulamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi birşey hocam bu ? Anlatın yardımcı olalım bu saatte troll yok pek çekinmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeDomJumPeR

beyler bir rhatsızlıgım var küçüklükten kalma özelden yardım etmeniz lazım lütfen ..

Ben psikolojisi düzgün insan olduğuna inanmıyorum. Düzgünlük şartlarınında standartı neye göre kime?

• anlat hocam, derdini anlatmayan derman bulamazmış. anlat yardımcı olmaya çalışırız.
  • Kardeş varsa bi sıkıntın söyle. Paran mı yok verelim ?

• hty.enyalios H kullanıcısına yanıt
    Herşey Etki-tepki

Kucukken seni döverlerdi (etki) - büyüdün mazosist oldun (tepki) = normal durum

Fakir ailede yoklukta büyüdün (etki) - büyüyünce cimri ve zenginsin veya cimri fakirsin yada hirsizsin (tepki) = normal durum

Fakat (etki) olmadan (tepki) veriyorsan bu pisikoloji bozuklugu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

Herşey Etki-tepki

Fakir ailede yoklukta büyüdün (etki) - büyüyünce cimri ve zenginsin veya cimri fakirsin yada hirsizsin (tepki) = normal durum

Demek istediğini gayet iyi anladım. Basit bir şekilde, dinamiğin temel kanunuyla anlatmışsınız teşekkürler.

Benim sitemim şudur: hiçbir insanın psikolojisi diğer insanlarla aynı düzeyde olamaz. Ve kişilik olarak herkes birbiriyle uyumlu bir şekilde dünyaya gelmiyor.

Duygu yoğunluğumuz, hormon seviyemiz vb. faktörlere bağlı olarak anlık değişik tepkiler verebiliyoruz. Toplumdaki bazı bireyler, bu anlık durumlarda "kişilik" dediğimiz şeyle "psikoloji"yi ayırt edemiyor. Sitemim kişilik-psikoloji farkındalığını yakalayamamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

Herşey Etki-tepki

Demek istediğini gayet iyi anladım. Basit bir şekilde, dinamiğin temel kanunuyla anlatmışsınız teşekkürler.

Benim sitemim şudur: hiçbir insanın psikolojisi diğer insanlarla aynı düzeyde olamaz. Ve kişilik olarak herkes birbiriyle uyumlu bir şekilde dünyaya gelmiyor.

Duygu yoğunluğumuz, hormon seviyemiz vb. faktörlere bağlı olarak anlık değişik tepkiler verebiliyoruz. Toplumdaki bazı bireyler, bu anlık durumlarda "kişilik" dediğimiz şeyle "psikoloji"yi ayırt edemiyor. Sitemim kişilik-psikoloji farkındalığını yakalayamamız.

Bu konuyu düşünmüştüm. Mesela , acaba ben senin yerinde olsaydim (hem beden hem yaşanti olarak hem çevre olarak)- yani ayni olaylari ben yaşasaydim ayni olsaydim kisaca , aramizda bir fark olur muydu ? ne kadar olurdu?Biliyorsun sende , insanlari çevre ve kalitsal farkliliklar yönlendirir . . . . Eger fark olmuyorsa kimseyi herhangi yargilayamayiz cunku biz de onun yerinde olsak aynisini yapacagimiz anlami cikiyor. Bu dusunceyi daha da ilerletirsek bütün insanlarin ortak bir algoritmanin ürünü oldugu senin sadece o algoritmaya ait bir fonksiyon oldugun anlami çikiyor. Yani sen genel bir kuram ve düzen içinde nedenlere ve sonuclara bagli yasayan , nerden geldigini bilemeyecegin fakat gelecegi öngörebilecegin bir anlam cikiyor.. . . neyse konuyu tam olarak cözemedim fakat çözecegimi dusunuyorum.

Edit : Tekrar okudumda kisa yazmak icin cok hizli gecmisim ve alintiladigim metne cok uygun yazmamisim , malum yarin 2 final var beyini tasarruflu kullanmam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 2 Haziran 2015; 4:05:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.