Bildirim
arkadaşlar ramler dual gözükmüyo!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
muhtemelen (olmayabilir de) bios ta bir ayarı vardır. Ama aynı renk slotlarda takılı ve bütün özellikler aynı ise dual çalışması lazım. Hızları v.s. herşey birebir mi? Zamanlamalar felan aynı mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri
muhtemelen (olmayabilir de) bios ta bir ayarı vardır. Ama aynı renk slotlarda takılı ve bütün özellikler aynı ise dual çalışması lazım. Hızları v.s. herşey birebir mi? Zamanlamalar felan aynı mı?
her şey aynı sadece biraz oc var 215mhz 215 mhz çalışıyo ramler bide gecikmeleri 2.5-3-3-6 olarak ayarladım... -
quote:
Orjinalden alıntı: saner_ayakta
quote:
Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri
muhtemelen (olmayabilir de) bios ta bir ayarı vardır. Ama aynı renk slotlarda takılı ve bütün özellikler aynı ise dual çalışması lazım. Hızları v.s. herşey birebir mi? Zamanlamalar felan aynı mı?
her şey aynı sadece biraz oc var 215mhz 215 mhz çalışıyo ramler bide gecikmeleri 2.5-3-3-6 olarak ayarladım...
bios u default layıp deneyebilirmisiniz. Birde duruyorsa anakartın kitapçığına bakın ram lerin dual çalışması için ne yapmak lazım yazıyordur. -
bios u default ladım olmadı kitapçığa baktım aynısını diyo aynı renklere takmak gerekiyomuş ama bi türlü görmüyo acaba ramlerin biri 16 chip biri 8 chip bundan olabilir mi... -
quote:
Orjinalden alıntı: saner_ayakta
bios u default ladım olmadı kitapçığa baktım aynısını diyo aynı renklere takmak gerekiyomuş ama bi türlü görmüyo acaba ramlerin biri 16 chip biri 8 chip bundan olabilir mi...
demekki ram ler birebir aynı değilmiş.
alacaklarınızı aynısından alın ama kit olmasın kit ler dha pahalı oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X