Şimdi Ara

Arkadaşlar Salona Gidip Ağırlık Çalışmaktan Korkmuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pek sıkıntı olmuyorsa ben de başlıycam artık. gerçi gene önlemlerde sıkılaşmaya başladı acaba spor salonlarını gene kapatırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Ağustos 2020; 14:0:21 >

• Evet gidiyorum ama tırsmıyor değilim
    küçük bir mekan ve mevcudun %50 si 3lü 4lü grup halinde takılan gençler den oluşuyor hepside dip dibe korkuları hiç yok
    Kışın muhtamalen gitmeyi düşünmüyorum
    şuan bütün camlar açık havalandırma oluyor ama kışın bu mümkün gözükmüyor
    Kağıt üzerinde önlemler güzel anlatılmış ama uygulayan 0 kişi
    Fiyat uygun olunca,kapasitenin iki katı üye var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim salonda cam bile yok yukarıdaki elemanın anlattığı gibi bizimkide ev altı salon iste düşünün.

Korkuyo felan değilde düşünmüyorum kalabalık varsa uzaklaşıyorum hemen genelde napalm tek hobimiz bu ya vucut yapmak istiyoruz

• Sabah ilk saatlerde gidiyorum hem yeni temizlenmiş oluyor kimse de olmuyor fazla...siperlik ve eldivenim de var
  • Hayır hocam mesafeye dikkat edip boş olan saatlerde gitmeye çalışıyorum zaten sitenin salonu olduğundan genelde boş oluyor

• Gidiyorum ve tırsmıyorum. Sokağa çıksanız da çıkmasınız da bu illete yakalanacaksınız sadece süreyi erteliyorsunuz benim görüşüm böyle

Ne olacak sanki? bu virüs ortadan kaybolacak mı hayır.

Çoğu kişi ayakta atlatıyor ve farkında bile değil hasta olduğunun. İş arkadaşım çok farklı bir sebeple doktora gidior belirtinin b si yok ama adam covid çıktı.
  • Atin olumu arpadan olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.