Şimdi Ara

arkadaşlar samsung e840 mı nokıa 5300 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ikisinide boşver w810 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 13 Ekim 2007; 18:06:18 >
  • 5300'ın kamerası E840'tan daha düşük.
    Bu yüzden E840 diyorum ama senin kriterlerin neler onları belirtirsen farklı modellerde alternatif olarak sunabiliriz sana.
  • alacağım telefon dışardan bakınca ben burdayım diyecek yani karizma duracak tabi duruşunun yanı sıra özellikleri de önemli çözünürlük olsun ses ve ekran kalitesi olsun ( geniş ekran özellikle fotoğraflar falan açısından ) vs vs vs
  • E840'nin oldukça şık tasarımı bulunuyor. Ekran (2.2 inç 240x320 piksel), fotoğraf (2 MP) ve video kayıt kalitesi (352x288 piksel) açısından E840; kulaklık ses çıkışı, yazılım alt yapısı ve işlemci hızı açısından 5300 daha başarılıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyyanemre

alacağım telefon dışardan bakınca ben burdayım diyecek yani karizma duracak tabi duruşunun yanı sıra özellikleri de önemli çözünürlük olsun ses ve ekran kalitesi olsun ( geniş ekran özellikle fotoğraflar falan açısından ) vs vs vs

E840'ta ses çıkışında üzülürsün. Samsung'ların genelinin ses çıkışı alıcıyı üzüyor
  • E840 genel olarak daha üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeyi hafif kasıp k810i modeline bakabilirsin @Ünal arkadaşımızın dediği gibi samsungların geneli ses çıkışında başarısız ama d900i modelinide düşüne bilirsin
  • e840
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.