Şimdi Ara

arkadaşlar seçim yardımı sony-samsung-Lg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ürünler arasından seçim yapmak istiyorum. Kullanım amacı salonda genel izleme olacak, usbden mkv, avi oynatma benim için önemli değil onun için harici bir çözüm bulabilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum. eski televizyonum samsung LE37M86BD idi fakat görüntü arızası yaşadım.ama servisleri, müşteri hizmetleri gerçekten iyi

- Sony KDL-40W5500/5710 40'' Full Hd Bravia Lcd Televizyon ( 5 yıl garanti cezbediyor)

-Lg 42LH7000 42'' Scerlett Serisi Full Hd Lcd Televizyon

-Lg 42LH5000 42" Full Hd 200 Mhz Lcd Televizyon

-Samsung 40B620 40" Full Hd Lcd Televizyon

-Samsung 40B653 40" Full Hd Lcd Televizyon

seçenekler bunlar fakat bu ücretlerde alternatiflerinizi de önerebilirsiniz teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt

arkadaşlar şu ürünler arasından seçim yapmak istiyorum. Kullanım amacı salonda genel izleme olacak, usbden mkv, avi oynatma benim için önemli değil onun için harici bir çözüm bulabilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum. eski televizyonum samsung LE37M86BD idi fakat görüntü arızası yaşadım.ama servisleri, müşteri hizmetleri gerçekten iyi

- Sony KDL-40W5500/5710 40'' Full Hd Bravia Lcd Televizyon ( 5 yıl garanti cezbediyor)

-Lg 42LH7000 42'' Scerlett Serisi Full Hd Lcd Televizyon

-Lg 42LH5000 42" Full Hd 200 Mhz Lcd Televizyon

-Samsung 40B620 40" Full Hd Lcd Televizyon

-Samsung 40B653 40" Full Hd Lcd Televizyon

seçenekler bunlar fakat bu ücretlerde alternatiflerinizi de önerebilirsiniz teşekkürler..

Şu kadarını söyliceğim sana w5500 diğer panellerden her türlü önde,iyi birmüdavir istiyosan W5500 Alıyosun

• peki tepki süresi sony de 8 ms falan diyor. bu değer yüksek değil mi ben oraya takıldım.
  • Samsung 40B653 40" Full Hd Lcd Televizyon benim sana tavsiyem arkadaşım samsung olacak biryerde gidip izle vede özelliklerini kurcala anlarsın demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt

peki tepki süresi sony de 8 ms falan diyor. bu değer yüksek değil mi ben oraya takıldım.

SONY Doğru orantılı ms süreleri yazıyor bakın aktif iken 100hz monition flow ,kayan altyazılardaki ulaştığı değeri görüceksinizkaldıki Sammy B Serisinide kontrol edin gerçek ms değerleri SONY,SHARP Dadır halen daha
  • Sony tecrübem olmadı bir şey diyemiyorum ama Sony'den şaşmayacaksın diye bir rüzgar eser bizim millette :)

Dün Samsung B651 aldık dedeme, harika bir cihaz. Tabi kullanım şeklide mühim bir lcd/led'i harika cihaz yapmakta. HD uydu alıcıyla SD yayınlarda en iyi görüntü bundan başka nasıl olur diyorum. PS3'ü bilemiyorum ama notbooku bağlayıp oyunların keyfine varıyorum. 100 hz ayarlarını kurcaladım ama oyunda olsun kanallarda olsun pek farkına varmadım faydası var mı diye. Tek eksi verebileceğim konu yansıma olacaktır, filmlerde koyu renkli sahnelerde saçımı başımı düzeltip görünüşümün harikalığından taviz vermiyorum :)

Amcamda da LG LH5000 var, bu cihaz içinde aynı şeyleri diyebiliyorum ama marka olarak Samsung'dan sonra gelir diye düşünüyorum. Birde LH serisinde yansıma sorunu görmedim.

Sony w4500, LG LH5000 ve Samsung B650 serilerinden düşük olmayan modeller için detaylarla pek zaman harcamamayı tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Sony tecrübem olmadı bir şey diyemiyorum ama Sony'den şaşmayacaksın diye bir rüzgar eser bizim millette :)

Dün Samsung B651 aldık dedeme, harika bir cihaz. Tabi kullanım şeklide mühim bir lcd/led'i harika cihaz yapmakta. HD uydu alıcıyla SD yayınlarda en iyi görüntü bundan başka nasıl olur diyorum. PS3'ü bilemiyorum ama notbooku bağlayıp oyunların keyfine varıyorum. 100 hz ayarlarını kurcaladım ama oyunda olsun kanallarda olsun pek farkına varmadım faydası var mı diye. Tek eksi verebileceğim konu yansıma olacaktır, filmlerde koyu renkli sahnelerde saçımı başımı düzeltip görünüşümün harikalığından taviz vermiyorum :)

Amcamda da LG LH5000 var, bu cihaz içinde aynı şeyleri diyebiliyorum ama marka olarak Samsung'dan sonra gelir diye düşünüyorum. Birde LH serisinde yansıma sorunu görmedim.

Sony w4500, LG LH5000 ve Samsung B650 serilerinden düşük olmayan modeller için detaylarla pek zaman harcamamayı tavsiye ediyorum.

İşte bu yüzden Samsung almadım. LG nin ekranları asla parlamıyor. Ayna görevi yapmıyor. En azından benim aldığım 32LH2000 öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.