Şimdi Ara

Arkadaşlar şehir içi bisiklet almayı düşünüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iş yerinden 3-4 arkadaş ve dışarıdan bazı arkadaşlarımla birlikte en az 5 adet toplu halde bisiklet almayı düşünüyoruz.

Bisikleti kullanım amacımız bazen işe gidip gelirken, yazın caddebostan, adalar vs tarzı yerlerde keyif için sürmek.

Bu yüzden segment olarak şehiriçi-tur bisikletlerine karar verdik. Asıl amacımız 900-1100 tl civarı olan bisikletleri toptan alımla indirimli almak.

*hafif ve sağlam kadro
    *kaliteli vites takımı(shimano)
    *hidrolik disk fren
    *estetik görüntü
    *f/p oranı iyi olan bir bisiklet

Fazla araştırmadım ama Kronun TOURER-HD-28-Jant bisikleti tip ,özellik ve kısmen fiyat olarak fena değil gibi. Acaba ağırlığı ne kadardır bilen var mı ?

Fiyat ve özellik olarak buna benzer tavsiye edeceğiniz model-marka yazabileceğiniz bisiklet var mı ?

Ve asıl sorum bu şekilde toplu alımda uygun alabileceğimiz yer var mı? (istanbul içi olsa daha iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imde -- 9 Temmuz 2013; 11:01:45 >

• merhabalar. ben, carraro sportive 225 öneririm. geçen ay aldım ve memnunum. bisikletimin fotolarını ve yorumlarımı, hem burada hem de bisikletforum.com sitesinde paylaştım. naçizane :)
  • Salcano City Sport 20 veya Carraro Sportive 225
    Sirkeci yurt bisiklet Slacano ana bayisidir bende ordan almıştım yardımcı olacaklardır.
  • Peşin mi alacaksınız, taksitli alacaklar varsa ben de katılabilirim aranıza :)

Not : Bu ara bulabilirsem ilk tercihim Carraro Sportive 224, bulamazsam Salcano City Sport 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 13 Temmuz 2013; 2:56:34 >
  • o fiyat aralığında sportive 225'i öneririm.Memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imde

Merhaba arkadaşlar,

iş yerinden 3-4 arkadaş ve dışarıdan bazı arkadaşlarımla birlikte en az 5 adet toplu halde bisiklet almayı düşünüyoruz.

Bisikleti kullanım amacımız bazen işe gidip gelirken, yazın caddebostan, adalar vs tarzı yerlerde keyif için sürmek.

Bu yüzden segment olarak şehiriçi-tur bisikletlerine karar verdik. Asıl amacımız 900-1100 tl civarı olan bisikletleri toptan alımla indirimli almak.

*hafif ve sağlam kadro
    *hidrolik disk fren
    *estetik görüntü

Fazla araştırmadım ama Kronun TOURER-HD-28-Jant bisikleti tip ,özellik ve kısmen fiyat olarak fena değil gibi. Acaba ağırlığı ne kadardır bilen var mı ?

Fiyat ve özellik olarak buna benzer tavsiye edeceğiniz model-marka yazabileceğiniz bisiklet var mı ?

Ve asıl sorum bu şekilde toplu alımda uygun alabileceğimiz yer var mı? (istanbul içi olsa daha iyi olur)

Merhaba,

Son kararınızı paylaşırsanız ben de size katılabilirim.
    İstanbul'da olduğum için haftasonu buluşup beraber alma konusu da sorun olmaz

Sedona 321'de Kron'a alternatif olabilir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: imde

Merhaba arkadaşlar,

*hafif ve sağlam kadro
    *hidrolik disk fren
    *estetik görüntü

Şehiriçinde hidrolik disk freni ne yapacaksınız? Carraro Sportive 224 işinizi görecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.