Arkadaşlar, ilk arabamı aldım :) çok mutluyum. Dün aldım aracı, vişne rengi (şeytan kırmızısı diye geçiyor sanırım) 2004 model bir 206 aldım. Çok acemi bir şöförüm. İşyeri ev arası yakın ve bir parça tenha sayılır. Git gel yaparak geliştircem inşallah.
Sıkıntılarım olursa siz ustalardan buradan yardım ister, bilgi alırım artık. Hepinize selam eder, saygılar sunarım.
hayırlı olsun arkadaşım
ama araçtan çok sürücülüğe odaklan şu anda, ve bu işin en garanti çözümü gece tenha güzergahlarda uzun süreli pratikler yapmakta.
yani bu olayda nekadar km yaparasn o kadar çabuk öğrenirsin.
araç hakkında çok bilgi vermemişsin km felan, ama bir sorun olursa pm den ulaşabilirsin yardımcı olmaya çalışırız
Dostum teşekkürler,
Dediğin gibi bol bol pratik yapmaya çalışacağım. Araç 2004 model ve 52 000 de. ufak tefek sorunları var, çizik mizik gibi ama hangi araçta yok ki :) ABS MABS den haberim yok maalesef =)
Şu an benim için en önemli şey, sürüşümü geliştirmek. Bunun için biraz da cesaretimin artması gerekli tabii =)
Hayırlı olsun Ahmet Bey,iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız temennisiyle. Ancak konuyu otomobil genel bölümüne açsaydınız,daha iyi olurdu.Burada genelde markalar üzerinde konuşulur,otomobil genel de tanışma ve tüm otomobil konuları konuşulur.Tekrar hayırlı olsun.
Kusura bakmayın, araç peugeot 206 olunca ben de buraya açmayı uygun görmüştüm
O zaman konuyu az daha spesifik hale getireyim. Aracım 2004 model 52 000 km de ve 1.4 benzinli ve tüp yok. Dün akşam yaklaşık yarım depodan daha az bir benzinle 340 km şehirler arası yol yaptık. Gerçi arkadaş baya bir hızlı sürdü (acemi olmam nedeni ile) yani depo 115 e dolunca, içinden 55 tl lik benzin tükettik diyelim. 55 / 340 = 160 kuruş ile gelmiş olduk. Bence gayet uygun.
206 ya özel sorularım oldukça buraya sormaya devam edeceğim.
Saygılar ; )
kilometre çok güzel, ancak lpg olayına girme zaten araç 1.4 yeterince tasarruflu.
son bir hatırlatma, aracı yeni aldığınız ve daha tam olarak tanıyamayacağınız için fazla basmayın bir kaç zaman
n olur n olmaz
Arkadaşlar,
Araçta kontağı çevirince kilometrenin yazdığı yerde, 26500 yazıyor ve anahtar işareti çıkıyor. Nedir bu??