Şimdi Ara

##Arkadaşlar sistem topladım 1-2 hafta sonra alıyorum bi bakarmısısnız...##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart>>>Gigabyte-P35 DS4

Ekran Kartı>>>MSI-NX8800GTS 320MB

Ram>>>OCZ DDR2 2GB 800MHz Special Ops Urban Elite Edition

Sabit Disk>>>SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ(2 Adet)

Floppy Disk>>>MITSUMI FDDB

DVD Yazıcı>>>LG-H42N

Kasa>>>Thermaltake-Armor

Güç Kaynağı>>>Be Quite 530W PRO

İşlemci Soğutucu>>> Zalman-CNPS9500 LED

Arkadaşlar bu isistemde eksik,uyumsuz ve gereksiz birşey varsa önerilerinizi alabilirmiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3cagdas3 -- 26 Mayıs 2007; 21:21:25 >

• ben ekran kartında sparkle 8800 calibreye bi bak derim mutlaka fikrin değişir aralarında bariz fiat farkıda yok bide cpu soğutucunuda titan amanda ile revize edebilirsin ne dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

ben ekran kartında sparkle 8800 calibreye bi bak derim mutlaka fikrin değişir aralarında bariz fiat farkıda yok bide cpu soğutucunuda titan amanda ile revize edebilirsin ne dersin

Amanda çok büyük ya o yüsden istemiyorum ama ekran kartını düşünücem.
  • bu sistem ne kdar ediyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

bu sistem ne kdar ediyo.

2300 civarı
  • BENCE SÜPER OLMUŞ HEMEN ALL,EKRAN KARTI TERCİHİNDE SÜPER SPARKLE DE İYİ FAKAT SENİN TERCİH ETTİĞİN EKRAN KARTI OC KAPASİTELİ ,,, ZATEN OC DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLIYORUM BU TOPLADIĞIN SİSTEMDEN ,,, BENCE HEPSİ GÜZEL ,,, BENCE BURDAKİ HER YORUM KAFANI KARIŞTIRIR AMA BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZİ ALMANDA İYİ BİRŞEY ,, ZATEN FORUMUN AMACI O ,,, BENCE İİ SİSTEM HEMEN AL
  • BU SİSTEMİ BEĞENDİM BENDE ALACAĞIM AYNISINDAN

FAKAT HDD İKİ TANE ??

İKİ FARKLI İŞLETİM SİSTEMİ Mİ KULLANACAKSIN ??

ANLAŞILAN OC YAPACAKSIN

EĞER BU SİSTEMİ 1500 YTL YE İNDİRGEYEBİLİRSEM BENDE ALIRIM

SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DARISI BENİM BAŞIMA

• quote:

Orjinalden alıntı: rckf

BU SİSTEMİ BEĞENDİM BENDE ALACAĞIM AYNISINDAN

FAKAT HDD İKİ TANE ??

İKİ FARKLI İŞLETİM SİSTEMİ Mİ KULLANACAKSIN ??

ANLAŞILAN OC YAPACAKSIN

EĞER BU SİSTEMİ 1500 YTL YE İNDİRGEYEBİLİRSEM BENDE ALIRIM

SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DARISI BENİM BAŞIMA

Evet iki işletim sistemi kurcam ayrıca sınırsız nete geçmei planlıyorum işte fim dizi oyun vs..
    Birde bu sistemin içi yani kasa psu hariç 1800 felan tutuo heralde öle bşi tabi kasa ve psu önemli şeyler...

• quote:

BENCE SÜPER OLMUŞ HEMEN ALL,EKRAN KARTI TERCİHİNDE SÜPER SPARKLE DE İYİ FAKAT SENİN TERCİH ETTİĞİN EKRAN KARTI OC KAPASİTELİ ,,, ZATEN OC DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLIYORUM BU TOPLADIĞIN SİSTEMDEN ,,, BENCE HEPSİ GÜZEL ,,, BENCE BURDAKİ HER YORUM KAFANI KARIŞTIRIR AMA BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZİ ALMANDA İYİ BİRŞEY ,, ZATEN FORUMUN AMACI O ,,, BENCE İİ SİSTEM HEMEN AL

SPARKLE 8800GTS 320MB CALİBREYİ fazla hafife almışsınız sanırım msi 8800 gts o/c bile yapsanız calibrenin standart değerlerine stabil bir şekilde ulaşamayacağını bilmeniz gerek. Benim sistemime bi göz atın bana komple maliyeti 2900 ytl şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 27 Mayıs 2007; 12:48:45 >

• quote:

quote:

BENCE SÜPER OLMUŞ HEMEN ALL,EKRAN KARTI TERCİHİNDE SÜPER SPARKLE DE İYİ FAKAT SENİN TERCİH ETTİĞİN EKRAN KARTI OC KAPASİTELİ ,,, ZATEN OC DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLIYORUM BU TOPLADIĞIN SİSTEMDEN ,,, BENCE HEPSİ GÜZEL ,,, BENCE BURDAKİ HER YORUM KAFANI KARIŞTIRIR AMA BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZİ ALMANDA İYİ BİRŞEY ,, ZATEN FORUMUN AMACI O ,,, BENCE İİ SİSTEM HEMEN AL

SPARKLE 8800GTS 320MB CALİBREYİ fazla hafife almışsınız sanırım msi 8800 gts o/c bile yapsanız calibrenin standart değerlerine stabil bir şekilde ulaşamayacağını bilmeniz gerek

Bence calibreyle arasında pek bi fark yok soğutma sistemi haric..

• bide sistem cekirdek hız değerlerine bi bak istersen aradaki farkıda standart 8800 gts lere kapak yapabiliriz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 27 Mayıs 2007; 12:55:51 >
  • quote:

bide sistem cekirdek hız değerlerine bi bak istersen aradaki farkıda standart 8800 gts lere kapak yapabiliriz sanırım

Calibre; MSI;
    İşlemci Hızı : 580MHz İşlemci Hızı: 575MHz

Yanlız ben bu bilgiyi hepsiburadadan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3cagdas3 -- 27 Mayıs 2007; 12:57:16 >
  • Süper sistem arkadaşım bence kaçırma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.