http://www.araba.com/4076100/Renault%20Megane%201.5%20DC%C4%B0 Gerçi galeriden olduğu için pek sıcak bakamıyorum ama araç değiştirmeyi de düşünüyorum
Galerici dediğine göre expertiz yaptırmış ve yazdıkları ile bire bir aynıymış ,tabi kararım netleşirse kuzenlerden birini gönderip expertiz yaptıracam
quote:Orijinalden alıntı: delta63 Galerici dediğine göre expertiz yaptırmış ve yazdıkları ile bire bir aynıymış ,tabi kararım netleşirse kuzenlerden birini gönderip expertiz yaptıracam Alt takım üzeride çok durmuş özellikle alt takıma dikkat edin :D Bu arada bu km'de 7 yaşında araca bu para kesinlikle verilmez km düşürülmüş olma ihtimali de var ayrıca. Orijinal bile olsa verilmez.
quote:Orijinalden alıntı: catalyst quote:Orijinalden alıntı: delta63 Galerici dediğine göre expertiz yaptırmış ve yazdıkları ile bire bir aynıymış ,tabi kararım netleşirse kuzenlerden birini gönderip expertiz yaptıracam Alt takım üzeride çok durmuş özellikle alt takıma dikkat edin :D Bu arada bu km'de 7 yaşında araca bu para kesinlikle verilmez km düşürülmüş olma ihtimali de var ayrıca. Orijinal bile olsa verilmez. bence bu kadar para fazla. arkadaşa katılıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: catalyst quote:Orijinalden alıntı: delta63 Galerici dediğine göre expertiz yaptırmış ve yazdıkları ile bire bir aynıymış ,tabi kararım netleşirse kuzenlerden birini gönderip expertiz yaptıracam Alt takım üzeride çok durmuş özellikle alt takıma dikkat edin :D Bu arada bu km'de 7 yaşında araca bu para kesinlikle verilmez km düşürülmüş olma ihtimali de var ayrıca. Orijinal bile olsa verilmez. Kesinlikle katılıyorum sanki alt takımda önceden hasar olduğu şüphesindeyim.Bir baktırın derim.