Merhaba arkadaşlar...Yaklaşık 18-19 ay içinde 18 kg verdim. Şu anda 75 kiloyum ve boyum 180. Benim sorunum kilo verdikten sonra vücudumdaki sarkmalar..Özellikle göbek bölgemde ve yüzümde..Vucüt sıklaşsın diye az yesem daha çok kilo veriyorum , çok yesem hemen kilo alıyorum.Nasıl bi beslenme programı uygulamalıyım.Sizin önerileriniz nelerdir.? Tşk.
18 19 ayda 18 kılo ayda / 1 kilo kaybetmıssınız asagı yukarı kı bu normalınde altında bır hız ve bu sarkmların olmaması gerekırdı
egzersız aletler kremler kesınlıkle bu konuda bır ıse yaramıyor
durum cok cıddı degılse hıc bulasmamamnızı onerırım
ama çatlaklarda olustuysa
karın yan bosluklar kol altı vs...
mecburıyet artık.
çok gecmıs olsun
mrb. ben beden eğitimi ve spor yüksek okulnda okuyorum yaşam boyu spor dersimiz var bu derste senin sorunlarınıı ve çözmlerini işliyoruz.sen normal süre içinde normal olarak kilo vermşsn.spor yapıyomusun ? bana göre sen yemek programı yerine uygun bi spor prgramı bul ve düzenli olarka uygulamaya başla bu sayede vücudundaki yağları yavaşca kasa çevirirsn ve yavaş yavaş vücudun toplar die düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: yOzZy
mrb. ben beden eğitimi ve spor yüksek okulnda okuyorum yaşam boyu spor dersimiz var bu derste senin sorunlarınıı ve çözmlerini işliyoruz.sen normal süre içinde normal olarak kilo vermşsn.spor yapıyomusun ? bana göre sen yemek programı yerine uygun bi spor prgramı bul ve düzenli olarka uygulamaya başla bu sayede vücudundaki yağları yavaşca kasa çevirirsn ve yavaş yavaş vücudun toplar die düşünüyorum..
yani genısleyen derı yag olarak kaybedılen hacım yuzunden belırgınlesmıs kas olarak hacım yapıp aynı sarkık derıyı gergınmıs gıbı gostermeye calısmalı ?
bu durumdada sarkan derı yıne aynı sarkan derı
hala tek cozum cerahı gıbı
ama vücütta sarkmalar ne zamn başlar yaşlanmaya başlandığı zaman.spor yapmak yaşlanma ve yaşlanmanın getirdiği organik gerilemeyii önler ve vücudun genç grnmesini sağlar.demek istediğim belirli bi sağlık sorunundan dolayı bu sarkmalar meydana gelmediyse spor yaparak çözülebilr..bence en iyisii gene bi doktora görünmek.umarım cerrahi operasyon geçirmeden atlatır bu durumu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme