Şimdi Ara

Arkadaslar sizce win10 guzel olacak mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu acma amacm lumia 930 almak istiom ama herkes lumia alma dio. Sizce win10 nasil olacak adam olcakmi sistem. Herkes yorumunu yazsin hemde bu bolume canlilik getirelim ki lumia alacaklar demesin grubun kendine faydasi yok diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft un bu platformda etkili olması için w10 nun çok iyi olması lazım w10 ile beklentiler bildirim çubuğunun daha kapsamlı olması uygulamaların düzelmesi ve eksik olanların gelmesi son olarak kutucuklara yeni tasarım gelmesi ben w10 dan umutluyum

• Cidden umutluyum şu an olan arayüzü seviyorum ama Android L arayüzü bence şu ana kadar olan en iyi arayüz. (Stock Nexus arayüz) Ona rakip bir arayüz her şeyin olduğu bir Bildirim merkezi ve sağlam bir market.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Konuyu acma amacm lumia 930 almak istiom ama herkes lumia alma dio. Sizce win10 nasil olacak adam olcakmi sistem. Herkes yorumunu yazsin hemde bu bolume canlilik getirelim ki lumia alacaklar demesin grubun kendine faydasi yok diye..

Windows phone 10 manyak bişey olucak gibi çok övdü microsoft ve 22 ocakta geliştirici sürümünü dağıtmaya başlıyacakmış
  • Herkes çok umutlu gibi büyük bir yazılım devi bakalım neler yapacak

• Ben çok fazla bişey beklemiyorum açıkçası,arka planlar çok siyah hele takvim sanki ilkokul çocuğunun elinden çıkmış gibi

• Bu ay sonuna kadar bekle w10 önizleme sürümünü gör ona göre karar ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasil oluyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Herkesi dinle
  • Olduk zaten hocam

• Hala Lumia alma diyen kaldımı

• Merakla bekliom

• selam arkadaşlar valla şu denim türkiye 'ye teşrif etti ama bizim telefonlara teşrif etsede bir an önce kurtulsak arkadaşlar
  • Andoid kullanirken WP Lumia 625 aldim bitane de iyiki almisim andoid I kulanmiyorum bile WP cok stabil

• ne denimmiş arkadaş bi gelemedi. sallamıyolar sanırım. lumia 720 bazı ülkelerde denim aldı. ama burda almadı. kim dağıtıyorsa işini sallamıyor sanırım.ayıp yahu.
  • Microsoft un tr ayağı yüzünden bu geç alma muhabbetleri. Microsoft Türkiye sitesine ne yorum yaptırıyolar ne de ilgileniyorlar. Zamanı olan Microsoft Türkiye sitesine girsin baksın. Tr de kullanıcılara yönelik ne gelişmeler var diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Hala Lumia alma diyen kaldımı

Dolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.