Şimdi Ara

Arkadaşlar sizcede MMORPG piyasasında bir duraksama olmadımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben piyasada nekadar mmorpg varsa denedim diyebilcek nitelikte oyun müptelası bir herifim ^^
    Müzik nasıl bi terapiyse cogumuzun gözünde , oyunlarda öyle benim için ^^

Gelelim konuya ..
    Yaklaşııkk .. demem zor olucak ama nerden baksanız 1 2 aydır bi kısır döngü var gibi ..
    Tera,gw2,aionf2p,scret world.dc universe vs vs vs bissürü oyun acıldı f2p oldu ..
    İnsanı sürükliyen Oyun piyasasına uzun süreli damgasını vuran bir oyun cıkmadı bence ..
    Star wars dedik bomba acılıs ardından user kaybı ..
    Teranın betasını inanılmaz zevkle oynadım fiyatta hayal kırıklıgı yasadım ve aylık ödemede ..
    Guildwars 2 cogumuza pahalı geldi ve cıkısı su güne gelişi göz önüne alınırsa cidden pahalı tabi bende para b.k diyen adama değil :P ..
    Aion f2p oldu olmasınada cok birşey değişmedi , şimdi büyük bir güncelleme ile 3 ek clasla tekrar deniycek ki , oyun tarihinde
    tek güncellemede bukadar ek clas yada ırk hiç görülmedi aynı anda. buda piyasanın yada şirketlerin oyun tutuculuk kaygısının
    nedenli arttığını gösteriyor bence ..
    Şimdi gözler B&s , Arch Age , Wild stars a döndü ..

Yani bana kalırsa suan forumlarda suraya buraya oyun için arkadas cagıranlardan cok , ABİ NOLUR Bİ OYUN ÖNERİN.
    Gibi konular acan insanlar var :(

Siz ne düşünüyorsunuz ?
    Sizce piyasada Oyananılcak,oynanmalı,hüsran,inşallah çıkar gibi hareketlilikler yada önermek istediginiz oyunlar farklı şeyler varmı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 23 Eylül 2012; 5:48:57 >

• Maestia'yı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lichzten

Maestia'yı denedin mi?

Denedim cbt sinde bile denedim ^^
    Yok arkadas oda bu durgunlugun içinde yerini aldı ..
  • Çok eskilerden bu kadar oyun seçeneği olmadığı için daha uzun soluklu oyunlar oynayabiliyorduk(knight online ve silkroad'ı çoğu kişi uzun soluklu oynamıştır mesela).Son yıllarda ise çok online oyun piyasaya çıkmaya başladı ve oynayan kişiler her oyunda belli bir kısmı seviyor.Örneğin teranın skilleri,gw2 nin grafikleri filan tarzında.Bu yüzden yeni bir oyun denediğimizde eski oyunlarda gördüğümüz şeyleri bulamamak direk soğutuyor oyuncuyu.Oyunu kurup 5dk içinde silen çok kişi vardır eminim.Her oyunun kendine has özellikleri olduğu için de oyun seçemez duruma geldik.Yani oyun piyasası duraksamadı, aksine dahada rekabetleşti.Bu konu dışında B&S nin private serverini oynadım ve hoşuma gitti açıkçası.Şimdilik gözümde tek bir oyun var AcheAge ama o da çok uzun süre sonra aramıza katılacak.Durum böyle olunca bende karışık takılıyorum.3-4 tane FPS 1-2 tane RPG filan oynuyorum.Bir oyuna bağlanmak zor geliyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

Çok eskilerden bu kadar oyun seçeneği olmadığı için daha uzun soluklu oyunlar oynayabiliyorduk(knight online ve silkroad'ı çoğu kişi uzun soluklu oynamıştır mesela).Son yıllarda ise çok online oyun piyasaya çıkmaya başladı ve oynayan kişiler her oyunda belli bir kısmı seviyor.Örneğin teranın skilleri,gw2 nin grafikleri filan tarzında.Bu yüzden yeni bir oyun denediğimizde eski oyunlarda gördüğümüz şeyleri bulamamak direk soğutuyor oyuncuyu.Oyunu kurup 5dk içinde silen çok kişi vardır eminim.Her oyunun kendine has özellikleri olduğu için de oyun seçemez duruma geldik.Yani oyun piyasası duraksamadı, aksine dahada rekabetleşti.Bu konu dışında B&S nin private serverini oynadım ve hoşuma gitti açıkçası.Şimdilik gözümde tek bir oyun var AcheAge ama o da çok uzun süre sonra aramıza katılacak.Durum böyle olunca bende karışık takılıyorum.3-4 tane FPS 1-2 tane RPG filan oynuyorum.Bir oyuna bağlanmak zor geliyor artık.

Aynen öyle :) En son 7Core yi oynadım onuda biraz önce sildim ..
    ArchAgeye var gibi gözüküyor .. OtherLand tan da cok umutluyum ben ..
    Suan piyasada oynamadıgın , oynayabilcegim bi free to play oyun bulamıyorum yada 1 saatten fazla duramıyorum saka gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lossforce
    Suan piyasada oynamadıgın , oynayabilcegim bi free to play oyun bulamıyorum yada 1 saatten fazla duramıyorum saka gibi :)

Sana her oyuna tutunduracak taktiği söyleyim.İyi anlaştığın kişilerle herhangi bir oyuna başla ve beraber takılın.Yani oyuna beraber başlayıp ayrı yerlerde kasmayın.Hep anca beraber kanca beraber olun ve mümkünse seski konuşma programları kullanın(teamspeak tarzında).Bak o zaman sıkılıyormusun o oyundan.Özellikle pvplerde sesli konuşarak oynadığınızda saatlerce pc başından kalkamayacaksınız.Ben bunu yapmadım daha hiç ama garantisini verebilirim Arkadaşın yoksa eğer MMO oynasanda RPG oynasanda pek bi farklı olmayacak kadar azdır.

• GW2 pahalı demişsin ama bence 100 TL çok değil.F2P oyunlarda bunun 3-5 katını ödemeden ezilebiliyorsun.Sevencore de başlangıçta güzel görünüyordu.Ben normalde bu kadar mmo oynamazdım ama şu aralar her oyunu indirip denemeye başladım.
    Ben şuanda Forsaken World , Mars , Requiem , Ether Saga Odyssey , Sevencore , Spirit Tales ve Warhammer Online - Wrath of Heroes oynuyorum.Çoğunda 3-5 level olsamda zevkine oynadığım için oynanışa göre karar veriyorum.
    Şimdi yatıyorum yatmadan evvel şu oyunları indireceğim.
    Knight Age , Alganon , Eden Eternal , War of Angels.
    Hergün böyle 3-4 oyun indirip deniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

GW2 pahalı demişsin ama bence 100 TL çok değil.F2P oyunlarda bunun 3-5 katını ödemeden ezilebiliyorsun.Sevencore de başlangıçta güzel görünüyordu.Ben normalde bu kadar mmo oynamazdım ama şu aralar her oyunu indirip denemeye başladım.
    Ben şuanda Forsaken World , Mars , Requiem , Ether Saga Odyssey , Sevencore , Spirit Tales ve Warhammer Online - Wrath of Heroes oynuyorum.Çoğunda 3-5 level olsamda zevkine oynadığım için oynanışa göre karar veriyorum.
    Şimdi yatıyorum yatmadan evvel şu oyunları indireceğim.
    Knight Age , Alganon , Eden Eternal , War of Angels.
    Hergün böyle 3-4 oyun indirip deniyorum.

Öyle tabiki ama 100 tl az bi para değil ^^
    sevencore diğer oyunlarla kıyaslamayıp oynarsan harbiden cok zekvli ama arkadaslarınla oynayınca zevkli :D tek basına sıkıyor ..
    Saydıklarından bir ikitane var denemedigim .. :/ requiemi dün sildim duragan bir oyun gibi geldi ^^
    Bende aynı durumdayım her gün yeni oyun ^^
    İnş bulucam birşeyler :D Lol de olmasa varya :) Vay halimize ..

Bu arada Sevencore asia ya gel istersen oynycak arkadas arıyorum ^^ patch olarak önde ve daha adil bir oyun var asasin gelicek yarın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

Orijinalden alıntı: lossforce

Sana her oyuna tutunduracak taktiği söyleyim.İyi anlaştığın kişilerle herhangi bir oyuna başla ve beraber takılın.Yani oyuna beraber başlayıp ayrı yerlerde kasmayın.Hep anca beraber kanca beraber olun ve mümkünse seski konuşma programları kullanın(teamspeak tarzında).Bak o zaman sıkılıyormusun o oyundan.Özellikle pvplerde sesli konuşarak oynadığınızda saatlerce pc başından kalkamayacaksınız.Ben bunu yapmadım daha hiç ama garantisini verebilirim Arkadaşın yoksa eğer MMO oynasanda RPG oynasanda pek bi farklı olmayacak kadar azdır.

Haklısın haklısında işte insan arasıra tirplere girip ALONEWOLF moduna geçebiliyor :)
    Ko ilk cıktıgı zamanlarda tek basına farm yapmıs bir asasinin cz de yapabildigi şeyleri yapabilicegimiz bir oyun olsaaa :D
    Ah be :D .. Bu moda girincede genelde cogu oyunda eziliyorsunuz cünkü ya guild olayı cok kabataslak ön plana cıkarılmıs oluyor yada shop ön planda oluyor :)
    Bakalım illaki düşücek bir kaç oyun :D bu baslık altından önerilerde bulunuruz yine ufak tefek

• MMORPG dünyasında ne oynarsanız oynayın eğer oyun içinde arkadaş grubunuz yoksa eninde sonunda sıkılıyorsunuz.GW2 aldım kapalı betalarda oynadım oyun açıldı.1 hafta 15 gün 3-4 saat aralıklarla pvp yaptım o da sıktı.Yok arkdaş hangi oyunu oynarsan oyna eğer bir arkadaş ortamın yoksa sıkılıyorsun üstelik oyunu oynamak içimden gelmiyor.Bu aralar bende oyun arayışı içindeyim.AİKA ONLİNE türkçe olarak mayn games adı altında ekim ayında betası başlıyacak tek umudum bu kaldı.
  • Bilmiyorum arkadas ortamı etkili tabi ama solo oynarken sıkılmadıgımız oyunlarda oldu ..
    Dedigim gibi score asia yapalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Öyle tabiki ama 100 tl az bi para değil ^^
    sevencore diğer oyunlarla kıyaslamayıp oynarsan harbiden cok zekvli ama arkadaslarınla oynayınca zevkli :D tek basına sıkıyor ..
    Saydıklarından bir ikitane var denemedigim .. :/ requiemi dün sildim duragan bir oyun gibi geldi ^^
    Bende aynı durumdayım her gün yeni oyun ^^
    İnş bulucam birşeyler :D Lol de olmasa varya :) Vay halimize ..

Bu arada Sevencore asia ya gel istersen oynycak arkadas arıyorum ^^ patch olarak önde ve daha adil bir oyun var asasin gelicek yarın :)

100 TL az para değil ama mmorpg piyasası içinde çok değil bence.
    Requiem'i bende pek beğenmedim.Oynanış pek hoşuma gitmedi ama atmosferi , farklı bossları yüzünden deneyeceğim.
    Şu resimdeki gibi iğrenç bosslar hangi oyunda var.
     Arkadaşlar sizcede MMORPG piyasasında bir duraksama olmadımı ?

Benim pek vaktim olmadığı için pek oyunda lazım değil.Akşamlarıda genelde TV izlerim.
    Us serverını indirdim.Orada başlamayı düşünüyorum.Asia serverının saatleri farklıdır ve lag olacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.