Şimdi Ara

Arkadaşlar sonumuz ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi herkesin dilinde taahhüt verenler yandı fiyatlar uçucak bir yandan phorm denilen reklam şirketi bilgilerimizi paylaşıcak diyor.Hız desek berbat 3-5 dakika'ya bir kesinti var.hepsi aynı altyapıyı kullanıyor.Uydu net heryerde yok sonumuz kötü gidiyor hadi hayırlısı.

• Büyük göç çok yakında sinemalarda phorm denilen reklam şirketi bilgilerimizi paylaşıcak bu olmucak olursa millet sokağa çıkar.Btk karşı çıkar bence.Onlar kimde bilgilerimizi paylaşçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 30 Nisan 2012; 22:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Büyük göç çok yakında sinemalarda

siperlere geçin büyük savaş çok yakında
  • cevap yazın be tırstım xxx sitelere girdiğimizi görüp fişlicekmiş bizi TTnet
  • beyler büyük bir etkinlik düşünüyorum protesto amaçlı.umarım katılım olur ağustos gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Büyük göç çok yakında sinemalarda phorm denilen reklam şirketi bilgilerimizi paylaşıcak bu olmucak olursa millet sokağa çıkar.Btk karşı çıkar bence.Onlar kimde bilgilerimizi paylaşçak

yapma usta btk bugün olanlara niye karşı çıkmıyor derin devlet bu kimse duramaz karşısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

beyler büyük bir etkinlik düşünüyorum protesto amaçlı.umarım katılım olur ağustos gibi.

:D ağustosa kadar sömürülücez yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar o kadar yazılıp çizildi hala devam ediyor. Bu duruma alıştırmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagami raito

quote:

beyler büyük bir etkinlik düşünüyorum protesto amaçlı.umarım katılım olur ağustos gibi.

harbi nasıl bir şirket bu ttnet.1 mbit hız veriyor 60 tl para alıyor.2 yıl sözlesme imzalatıyor.kimsede demiyor ki aga bu napıyo ? ciddi bir protesto olmadığı sürece bu böyle devam eder.redhack ı tebrik ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

harbi nasıl bir şirket bu ttnet.1 mbit hız veriyor 60 tl para alıyor.2 yıl sözlesme imzalatıyor.kimsede demiyor ki aga bu napıyo ? ciddi bir protesto olmadığı sürece bu böyle devam eder.redhack ı tebrik ediyorum.

aynen öyle hocam bu nedir ya ülke nereye gidiyor? benzin para elektrik para internet para su para vs. bunedir :@@@@@@@@@@@@@@@

• quote:

cevap yazın be tırstım xxx sitelere girdiğimizi görüp fişlicekmiş bizi TTnet

özel hayatın gizliliği denen bir şey var yavaş fişlesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

sözde demokratik bir ülkeyiz :) ama nerdee....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

sözde demokratik bir ülkeyiz :) ama nerdee....

O da doğru. Gücün olmalı bu ülkede, sesini duyurabilmek için.

• ankarada genel müdürlüğe giderek herkes dandik pikatel modemleir ateşe vermeli bide pankart adil kullanım amacı ile biz nete girmiyoruz diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.