Bildirim
arkadaşlar sony le ilgili sorunlarınız varsa konuşalım
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam.bi sorum olcak.izmirde oturuyorum.sony sinema sistemi aldım.aklıma bişey takıldı.almadan önce izmirdeki sony bayilerini gezdim.alsancakta 2 tane sony var.biri kut elektronik diğeri ise eczane nin yanındakiydi.birde carrefourdaki sony dükkanıydı.buralarda her 3 dükkanda da aynı çalışanları gördüm.aralarında ise fiyat farkları vardı.bunlar bir ayın oyun yapmaz demi.ya ben sony e güvenim tam fakat bazen ayrı ayrı dükkanlarda aynı çalışanı görünce dedim bunlar ortak filan mı o zaman neden fiyat farkı var.?
bu arada sistemimi kut elektronikten aldım. -
ona bir anfi devre yapalım iş bitsin ufraşma arkadaşım
kolay gelsim mehmet -
sony projeksiyon ve notebook türkiye distribütörlerinden biride nt mağazalarıdır ve türkiyenin 80 noktasında mağazaları vardır ve bu ürünler buralarda fiyat olarak daha uygundur. servis noktasında da kendi müşterilerine yardımcı olmaktadırlar..izmir de de mağazamız mevcuttur.. -
bi şey sorucam.benim sony str db-790 amfim var.6x90 watt .hoparlör seti olarak da 6+1 pascal sa-ve 556 var.bunlarda 6x140 ve sub ise 150 watt. peki ben receiverdan sesi arttırdığımda sub ve diğer hoparlörler daha %50 ses seviyesi olduğu halde kaldırmıyor .müzik dinlerken sub kısığa ayarlıyorum iyi ama sesi biraz daha açtığımda (yani çok fazla değil seviyeyi yarısına bile getirmeden) başlıyo hopurdamaya net bir .
anlamadığım hoparlörler amfinin 90 watt desteğinden daha fazla olduğu halde neden sonuna kadar açamıyorum ben sesi. -
Merhaba Arkadaşlar,
Bende yaklaşık 11-12 yıllık 109 ekran Sony KP41S4B model no'Lu klasik bir projeksiyon TV var. Ancak geçen yıllar onun renklerinde bayağı birşeyler götürdü. Atmaya da kıyamıyorum çünkü oturma odasında şöyle böyle iş görüyor. Bu TV'ye ait lamba nereden bulabilirim acaba? Birkaç servise sordum adamlar anlamadı bile Bu Tv'nin lambasını bulabileceğim yeri bilen varsa yardımcı olabilirler mi? Ayrıca ne kadardır acaba? Ve kendim değiştirebilirmiyim???
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: sonymehmet
selam sony aıwa panasonic casio le ilgili sorun kalmasın ben izmirde özel serisim var yardım etmeye ugraşiyom her keze herkeze saygılar selamlar .
özel devre dizayn ve uretimi yapmaktayım
kolay gelsin sorunlarınıza cevap verecem
-
abi senin işin zor bende vardı satım 70 ero ya iki tane şuanda yok sadece sony service den bula bilme imkyanın var başka yerde bulamasın oda tv yı bir servise götürmen gerekicek izmirde isen yardımcı olayım getir ama başka yerde biraz zor iş kusura bakma araştır bir ne yapa bilirsin oturdugun uerden
saygılarımla mehmet avcı -
Peki bu değişirse TV'nin renkleri, kontrası ilk günkü canlılğına kavuşur mu? Yani kısaca değer mi?
Kolay Gelsin... -
hocam selam ben panasonic TX 29PM-11 100 HZ. 72 EKRAN FLAT T.V aldım sence bu ürün nasıl ispanya üretimi olduğu için biraz huzursuzum. -
sizin izmirde hangi servis?? -
-
ben sony dvd recorder aldım ama kayıt yapamıyorum bağlantıları yanlıs bagladım sanırım yardımcı olursan sevınırım -
adam topic açtı uğramıyo ,,cihazı wersen yapmıycak demekki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X