Şimdi Ara

Arkadaşlar Sorun Başlıkltaki gibi Kablolu Bağlanıyor Sorun Yok, Wireless'ten Modeme Bağlanamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sorun Başlıkltaki gibi Kablolu Bağlanıyor Sorun Yok, Wireless'ten Modemi Görüyorum Ama Bağlanamıyorum.

Driver Kaldırdım Tekrar yükledim, Format attım WPA2 olduğu için SP3 Yükledim, Windows 7 Kurdum tekrar XP'YE Geçtim full güncelledim driverları baştan indirdim, arkadaşın modeme bağlanmayı denedim hemen hemen herşeyi denedim ama Kablosuz olarak modeme bağlanamıyorum?

Bilen böyle bir şeyle karşı karşıya kalıpta çözüm bulan bir arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden sağolun

Umarım hemen cevap gelir yoksa deliricem bu problemden :(

Birde Notebook Vestel 154NG/T205 Model Kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuROCK 23 -- 13 Nisan 2010; 3:05:19 >

• böyle bir sorunda aklıma ilk gelen, modemin wireless kanal nosu ile senin notebookdaki wireless adaptörün kanal nosu birbirini tutmuyor olabilir.
    bunu bertaraf etmek için bunu da ikidir kullanıyorum nerden elime bulaştı ise aygıt yöneticisine girip kanal noyu elle atama yap.
    diğer önerimi uygulamışsın zaten donanımı kaldırığ tüm yapılandrımaları sıfırlamak.. bunu yaptığına göre durum budur. bir ihtimal daha var ama
    onda hata yapmış olabileceğini sanmıyorum. notebook adaptörü wpa2 desteklemiyor olabilir, kontrol et istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.