Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SPEAR CHAR AÇIYORUM.yardım pls :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR spear char acıyorum hangi büyülere vereyim_? int mi_?str mi_?garment-armor-pro mü_? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim-Bir de blade charım var lvl 21---- 2 str 1 int bastım kötü mü oldu_?cold kullandım nasıl sizce_? HERKEZE İYİ EĞLENCELER....

• full int ver sakın str ye verme boşa gider full int ver, armor giy canın çoğalır spear kas
  • no comment yeterince bilgi var forumda üstelik bizim söylediğimiz şeyleri yaparsan o karakter senin karakterin olmaz sen sadece işin çalışma (amelelik) kısmını yaparsın zevk alamazsın dene araştır öğren zevk al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartanyan -- 31 Mayıs 2006; 11:04:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dartanyan

no comment yeterince bilgi var forumda üstelik bizim söylediğimiz şeyleri yaparsan o karakter senin karakterin olmaz sen sadece işin çalışma (amelelik) kısmını yaparsın zevk alamazsın dene araştır öğren zevk al

+11111111111

biraz okuyun şu forumu işin kolayına kaçmayın aynı sorular 500 kere cevaplandı hala soruyosunuz e yuh artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Dartanyan

no comment yeterince bilgi var forumda üstelik bizim söylediğimiz şeyleri yaparsan o karakter senin karakterin olmaz sen sadece işin çalışma (amelelik) kısmını yaparsın zevk alamazsın dene araştır öğren zevk al

+1
  • saolun arkadaşlar.................................................. iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.