Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ŞU 'NBA Live 2005' DE SLAM DUNK OLAYINA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben slam dunk şampiyonasına giriyorum adamlar bana vere vere 28 verio adama 45 adam ayağıyla hareketler falan çekio ama ben yapamıom adam topu yere sektiriyor geliyor basıyor.

Bilen biri varsa yardım etsin pls çok ihtiyacım var.Bir türlü yapamadım ekim ayından beri oynuyorum anlamadım gitti olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srkn141 -- 3 Ocak 2007; 16:54:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Srkn141

Ben slam dunk şampiyonasına giriyorum adamlar bana vere vere 28 verio adama 45 adam ayağıyla hareketler falan çekio ama ben yapamıom adam topu yere sektiriyor geliyor basıyor.

Bilen biri varsa yardım etsin pls çok ihtiyacım var.Bir türlü yapamadım ekim ayından beri oynuyorum anlamadım gitti olayı

aynen ya adam ayğıyla vuruyo yere sekiyo smaç basıyo.Hadi öle yapamayam smaç neyle basılıo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 3 Ocak 2007; 17:26:00 >
  • Doğrudur hep öle oluyoo bende çözememiş durumdayım...Hiçte merak etmiyorum açıkçası
  • Arkadaşlar 24 kişi girmiş fakat 2 cevap yazılmış.Ha gayret cevap alamadım daha bi küçücük bilgi yardım pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.