Şimdi Ara

Arkadaşlar Tivibu+Fiber bitiyor devam mı etmeli değiştirmeli mi? Lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar, 3 gün sonra tivibu anlaşmam sona erecek doğal olarak 1ay önce müşteri hizmetlerinden arayıp devam etmem için 2 seçenek sundular.. aylık 34TL ye 24ay uefa ve champ. lig paketi ile devam edebilirsiniz veya 24TL ye 12ay sinema paketi seçebilirsiniz dediler. bu arada 24mbit internetide yine ttnet üzerinden yalın internet olarak kullanıyorum buda sona eriyor fakat arada 1ay var, o yüzden daha internet ile ilgili aramadılar.. bu arada internet+tivibuya aylık toplam 69TL ödüyordum.. tivibuyu tamamen iptal ettirip normal uydudan mı devam etsem ne yapsam bilemedim, aşağıda ttnet ten yararlandığım paket içeriğini paylaştım.. internet + uydu seçenekli avantajlı kampanyalar varsa bunlarıda düşünebilirim sizler ne önerirsiniz ?

Arkadaşlar Tivibu+Fiber bitiyor devam mı etmeli değiştirmeli mi? Lütfen yardım.

• arkadaşlar bir önerisi olan yokmudur:)
  • Adresinde başka sağlayıcı varmı.uydunet veya superonline fiber.eğer onlar varsa geç.yoksa bu ttnet kalsın.tivibuyuda uefa maçı izlemiceksen iptal ettir.al bi normal hd uydu bütün ulusal kanallar hd zaten takıl kafana göre.film falan olsun dersende dsmart veya filboxun düşük paketlerine bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    apartmanın çıkış kapısının önünde yerde gömülü süperonline kapağı var. bu fiber olsa gerek büyük ihtimalle. uydunet ile ilgili bir bilgim yok açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.