Şimdi Ara

Arkadaşlar ttnetten Vodafone a gecicem yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 dkka

1000 SMS

10 GB internet

46 TL ödüyorum.

Sorum şu. Vodafone tarifelerini tam bilmiyorum. Bayilerine sordum. 3 şubede aynı istegime farklı şeyler önerdi. Size soruyorum.

İsteklerim

100 dakika konuşma yeter

100 SMS olsa yeter.

8-10 GB arası internet olsa yeter.

Bu tarifelerde uygun fiyatlı ne var ? YouTube da çok takılırım. Youtube sınırsız paketi gibi bi şey varsa geri kalan internet 5-6 GB olsa gene yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

3 şubede aynı istegime farklı şeyler önerdi.

bu bile neden vodafone kullanılmamalı sorusunun cevabı.
    kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden geçmiş olsun
  • ustadim fatirasiz olarak bir paket yaparsin 1 ay faturasiz olarak kullanmani tavsiye ediyorum. hizinden kapsamasindan memnun olursan 2. aydan sonra direk faturali red tarifelerine bakabilirsin

direk faturali olarak tasima memnun kalmazsin sikinti olur yok son fatura vs vs hic ugrasma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'ta çok takılma hariç ben de benzer kullanıma sahibim. Vodafone'daki Yeni Uyumlu 6+2 GB paketi iyi mi dersiniz? İlk üç ay 32 lira, sonraki 9 ay 39 lira. 1000 dakika, 250 SMS, 8 gb internet.

• Dertsiz başını derde sokmak istiyorsan geç derim. Zaten forumun mobil operatörler bölümünü takip edersen hepsi vodafone'dan pişman.

Sana tavsiyem BIMcell'e geçmen. Türk Telekom altyapısı kullanıyor.

46 TL ona vereceğine 42 lira BIMCell'e ver 20 gb internet + bimcellilerle sınırsız konuşma ve 750 dakika + sil süpür var. 4 lira cepte kalır.

Evinde Türk Telekom 4.5G hangi hızı veriyorsa, BIMCell'de o hızı verir merak etme pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Mart 2021; 14:56:11 >
  • Ve de sana şunu söyleyeyim, vodafone ülkemizdeki en kötü hızları veren operatördür. Genelde 3 mbps hız verir. Ama şehrin göbeğindeysen 20 verebilir 25 verebilir.

Türk Telekom'da Vodafone gibi ama o 3 mbps vermiyor. Genelde 10-15 takılıyor. Şehir merkezinde bazen Turkcell'i geçtiği bile oluyor nadiren.

Eğer kırsaldaysan kesinlike Turkcell'de kalmanı öneririm.

Ve de sınırsız youtube bahsetmişsin. Türk Telekom Selfy Faturalıda öyle bir paket var.

Selfy Yeni Sosyal Kampanyası.

20 + 20 gb internet, 750 dakika, 500 sms.

Sınırsız Facebook, Twitter, Instagram , Youtube. (internetinden yemez.)

24 ay taahhüt istiyor. İlk 3 ay 53 TL, kalan 9 ay 59 TL. Kalan 12 ay 67 TL.

Parasını verirsen önemli değilse bu tarife işini görür. Onun dışında BIMCell kullanman daha mantıklı.

Vodafone çok adi, paragöz ve boş bir operatördür.

Paketleri 28 günlük. 12 x 28 gün 336 gün eder. Bir yıl 365 gün. 365'den çıkar 336 - 29 gün eder. Yani sana bir ay fazladan sokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Mart 2021; 14:54:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarifeni kendin yarat var vodafonenin sitesinde ordan ,tarifeni kendin olusturabilirsin .İsteklerine göre kardeşim🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değişiklik iyidir vodafone bölgenizde iyi hız sağlıyorsa buradaki yorumlara çokta takılmayın sizi memnun eder.
    Aylık sosyal video pass paketi alabilirsiniz.Bütçeniz varsa limitsiz veya red 30,35 deneyebilirsin.Faturasızda kolay paketler mevcut.
    Şarj problemleri vs müşteri hizmetlerinden vs çoğusu vurmaya çalışır ama 20 gündür bimcell kullanıyorum şarj problemi katiyen buna %100 katılmıyorum.
    Hız olarak Turkcell>Telekom>Vodafone
    Bu arada telekoma dönmekle beraber sms yağmuru sürüyor vodafone'da 2 senedir sms gelmezdi.Ama eleştiri gibi olmasın bu çünkü telekomdan da ve vodafonedan da memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 26 Mart 2021; 17:57:54 >
  • Cevaplar için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi ttnette YouTube da sıkıntısız girebiliyorum. İnternet hızım çok şükür çok iyi. Tavsiyeler üzerine bimcelle geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.