Şimdi Ara

Arkadaşlar vücut nasıl sizce ssli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yellow.Canary

Birader bu işi yapmasak inanıcaz da yeme bizi :) Eğer spor yapmadan önce de böyleysen bilmem ama sadece şınav mekikle bu vücut yapılmaz. Şınavla göğüs, triceps, biraz da omuz geliştirebilirsin. Ama o biceps nereden geldi? Şınav biceps kasını geliştirmez bu imkansız. Mekik desen sadece karın çalıştırıyor ama sende karın kası yok. Yağ oranın da gayet iyi, normalde belli olması lazım eğer mekik çekiyorsan. Ayrıca sadece itiş grubu kaslarını çalıştırıp hiç çekiş hareketi yapmazsan ön taraftaki kaslar çok güçlü arkadakiler çok zayıf olduğundan hem kambur olursun hem omuzlar içe rotasyon yapar ve muhakkak sakatlanırsın. Fakat turp gibi dimdik duruyorsun, imkansız. Hiç spor yapmadım böyle vücudum var desen eyvallah ama cılızdım şınav mekikle böyle oldum dersen hadi ordan derim. Biz de yapıyoruz bu işi. Dediğin imkansız bir şey. Milletin hayalleriyle oynama.
    Şimdi ben cılız dedim ama kime göre neye göre bana göre cilızdi suanki halime göre 5 aydır barfix demiri ile barfix çekiyorum yeni başladım ona etkisi varmi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asuka Kasen

Bu mesaj silindi.
    Tabağını doldur, Yemekleri hızlı ye, yarışır gibi, nefes almadan(tabi nefes al ölürsün falan üstüme kalır),
    Yemek yerken konuşma, sadece yemeğe odaklan, vücut doyduğunu hemen anlamaz, yavaş yersen az yersin.
    Yemeğin üzerine meyve göm.

Yapılacak iş, gidilecek yer varsa bırak başkaları gitsin. Sen otur.
  • quote:

Abi kafayı yicem şu forumda sporla uğraşmış bir Allah'ın kulu yok mu? Sözde herkes 15 sene badi 20 sene kickboxçuydu hani? Çıkıp da ne saçmalıyorsun sen dememiş kimse.
    Sana kanit aticam bekle ssli

• Kardeşim ben sana yardımcı olmaya çalışayım. Yanlış anlama aynı durumları yaşadığımdan dolayı söylüyorum egoistlik olarak algılama sakın. Ben bu spora 2016 mart ayında başladım 2017 ağustos ayına kadar düzenli bir şekilde yaptım. Başladığımda 58 kiloydum en son 80 kiloyu gördüm. Eylülden beri üniversite sınavına hazırlandığımdan spora zaman ayıramıyorum, 75 kiloyum şu anda.

İlk başlarda ne kadar spor yaparsam o kadar kaslı olurum düşüncesiyle deliler gibi spor yapıyor, annem ne yaparsa bolca yiyordum. Haftanın 6 günü split programlar falan yapıyordum fakat böyle pek bir sonuç alamayınca bu işin aslında akıl işi olduğunu, deliliğin sonuç vermediğini anladım. Olay aslında çok basit.

En önemlisi beslenm. Ne yapacaksın? Fatsecret uygulamasını indirip kalorilerini ve proteinini sayıyorsun. Kilon x 1.5 kadar protein, internetten hesapladığın kalori ihtiyacından en az 300 kalori fazla almaya dikkat ediyorsun her gün. Eğer evde yapılan yemekler yetmiyorsa kendin yemek yapıp mutlaka onu tamamlamalısın her gün. Kaloride pek sıkıntı çekmezsin, en kötü makarna yaparsın ama protein belki sıkıntı yaratabilir. Eğer çok sıkıntı çekiyorsan protein tozu ile günlük ihtiyacını karşılamakta daha kolaylaşabilir işin. (Protein tozunun gerçek görevi de budur. Kas yapan büyülü bir şey değildir. Günlük ihtiyacını karşılamana yardımcı olur.) Gün içinde bunlara uyduğun sürece gerisi önemli değil. Antrenmandan hemen sonra proteyin basam kas çıksın diye kasmana gerek yok. Heh, günde 7 saat uyumayı da ihmal etme. Özellikle antrenman yaptığın gün.

Antrenman konusuna gelirsek 3 seçenek var. Antrenmana haftada 3, 4 ya da 6 gün ayıracaksın. 3 gün ayırırsan fullbody, 4 gün ayırırsan itiş çekiş, 6 gün ayırırsan günde 2 adele şeklinde çalışırsın. Önerim 4 gün itiş çekiştir. En çok gelişim kaydettiğim, en verimli bulduğum idman şeklidir. İstersen program konusunda da yardımcı olurum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gerçekten sadece şınav ve mekik ile yaptıysan takdiri hak ediyorsun.
  • Gerçekten sadece bir kişi yazmış ama benimde dikkatimi çekti. Mekik sadece karnı çalıştırır. Şınav omuzları ve göğsü diye biliyorum. Sırtları ve kolu nasıl yaptınız? Ayrıca göğüsleriniz çok sağlam. Cılız biri 10-12ay düzenli salona giderek bu vücudu ancak yapabilir bence.

• quote:

Şınav mekik çekiyorum diyorsun trapezim gelişti diyorsun. Çekiş egzersizi yapmadan trapezi çalıştırmazsın bile. Gerçekten inandırıcılık sıfır.
    Buyur dostum 4 5 aydır barfix de yapıyorum inandinmi

Arkadaşlar vücut nasıl sizce ssli

• Hocam biraz detayli bir soru olacak, kusuruma bakma.

Boyun kac?

Baslamadan once kilon kacti?

Ne kadar tavuk yiyorsun?

Yumurta yemesek olur mu, yiyemiyorum cunku.

Baslangicta kac mekik ve sinav cekebiliyordun?

• valla helal olsun evde yaptıysan
  • bjk_kadir03 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben senin bu vücudu yaptığına inanmıyorum demedim. Sadece şınav mekikle yaptığına inammıyorum dedim. Barfiks de çekiyorsan doğrudur. O zaman mümkün. Bunu baştan söyleseydin hiç tartışmazdık. Dikkat edersen hep dedim ki sadece itiş ile biceps çalışmaz. Çekiş yapmazsan kambur olur sakatlanırsın. Sen de çekiş yapıyorum dedin. O zaman sıkıntı yok doğrudur. Ben kimseye vücut yapamazsın demiyorum. Evde de çok iyi vücut yapılır ama sadece şınav mekik dersen olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_kadir03

Buyur dostum 4 5 aydır barfix de yapıyorum inandinmi

Alıntıları Göster
    Çok tessekkur ederim spor hayatında başarılar dilerim

• Beslenmen düşük kalmış iyi beslenmiyorsun
  • Barfiks çek ve ip atla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

Hocam biraz detayli bir soru olacak, kusuruma bakma.

Boyun kac?

Baslamadan once kilon kacti?

Ne kadar tavuk yiyorsun?

Yumurta yemesek olur mu, yiyemiyorum cunku.

Baslangicta kac mekik ve sinav cekebiliyordun?
    Boy 1.77 kilo başlangıçta 63 idi suan 72 tavuk sınav barfixten önce yemelisin mekik çekmeden öncede pek tavuk yemiyorum başlangıçta max 20 sınav 50 mekik yapiodum

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

valla helal olsun evde yaptıysan
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Beslenmen düşük kalmış iyi beslenmiyorsun
    imkanlar suan bu

• Üst göğüs çalışman lazım, iki danbıl al veya bar.

Ayrıca triceps te lazım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Gerçekten sadece bir kişi yazmış ama benimde dikkatimi çekti. Mekik sadece karnı çalıştırır. Şınav omuzları ve göğsü diye biliyorum. Sırtları ve kolu nasıl yaptınız? Ayrıca göğüsleriniz çok sağlam. Cılız biri 10-12ay düzenli salona giderek bu vücudu ancak yapabilir bence.
    Resim ekledim 5 aydirda barfix var

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Üst göğüs çalışman lazım, iki danbıl al veya bar.

Ayrıca triceps te lazım biraz.
    Tavsiye için saol

• bjk_kadir03 kullanıcısına yanıt
    O zaman başka hocam, tebrik ederim. Evde yaparak çok iyi gelişmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 17 Haziran 2018; 1:25:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.