Şimdi Ara

Arkadaşlar vücut nasıl sizce ssli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heves ettim seni görünce hocam. Bugünden itibaren başlıyorum şınav mekiği. Günlük kaç tane çekiyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Dik duruş bozuklukları konusunu incele

Birde bacak durumu ile ilgili msg attım görmedin sanırım. Bacak durumun nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Heves ettim seni görünce hocam. Bugünden itibaren başlıyorum şınav mekiği. Günlük kaç tane çekiyosun.
    Heves ettim diyince çok mutlu oldum gerçekten 1 gün mekik yapıyorum diğer gün sınav mekik 6 set 600 adet yapıyorum sınav 4 set 25 adet şınav çekmeden önce haşlanmış tavuk yiyorum mekik çekmeden önce bişey yemiyorum ama yeni basliyanlar için zor gelebilir sen nekadar yapabilirsen kendini öyle ayarla zamanla haraketleri sayıları artıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Tam prpgram nedir ben mekik ve şınavdan başka bir şey görmedim. Omuzlarda güzel duruyor. Omuzlar için ne yapıyorsun. Asıl önemli konu bacaklar. Bacaklar ne alemde şayet bacak çalışmazsan üst gelişimin durur. Yapmıyorsan bir an önce bacak çalış. Unutma bu işin püf noktası bacaktır
    Dostum inan bacaklar hiç yok belkide eksiğim budur o sebeb ile salona baslicagim programı yazdim omuzlar için bişey yapmıyorum

• bjk_kadir03 kullanıcısına yanıt
    1. Bacak çalışmazsan bir noktadan sonra üst tarafta durur. Yırtınsan ilerlemez. Doğal olmayan yollarla ilerleme yaparsın oda rezalet bir görüntü olur.

2. Tüm vücut çalışmaya bir an önce başla. Bir sürü sıkıntı çıkarabilir ilerde. Öncelikle kamburluk vs gibi.

Bacak olayı çok zordur Allah kolaylık versin

• Çok anlamam ama trapez kası çok çalışmışsın o yüzden omuzların olduğundan daha dar göründü bana.
    Trapezi bırak, deltoid çalış geniş görünsün.
    Ya da bildiğin gibi yap
    Aynen hocam motivasyon oldu bana da. Gerçekten güzel yapmışsın tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

Evet sadece göğüs kaslarını geliştirirsen ve gerdirirsen, sırt kasların artık göğsünü tutamaz, öne doğru çökerler. Sonuç kambur durursun istemsizce

sırt kasları için onerebileceginiz hareketler var mi hocam,imkaniniz varsa video veya gif seklinde varsa paylasabilir misiniz 3 veya 4 tane basit hareket yeterli
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 16 Haziran 2018; 23:30:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlamadan önceki halin varmı yada kaç kgdün kilo aldınmı
  • 2 sene bodye gidip bu vucudu yapamayanlar da var gayet iyi reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

1. Bacak çalışmazsan bir noktadan sonra üst tarafta durur. Yırtınsan ilerlemez. Doğal olmayan yollarla ilerleme yaparsın oda rezalet bir görüntü olur.

2. Tüm vücut çalışmaya bir an önce başla. Bir sürü sıkıntı çıkarabilir ilerde. Öncelikle kamburluk vs gibi.

Bacak olayı çok zordur Allah kolaylık versin
    Hacı bu kamburluk diyonuz korkmaya başladım barfix ceksem kamburluk önlemini alırmıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Aynen hocam motivasyon oldu bana da. Gerçekten güzel yapmışsın tebrikler.
    Teşsekkurler başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

2 sene bodye gidip bu vucudu yapamayanlar da var gayet iyi reyiz
    Düzen önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

başlamadan önceki halin varmı yada kaç kgdün kilo aldınmı
    Foto yok ama baya cılizdim

• Birader bu işi yapmasak inanıcaz da yeme bizi :) Eğer spor yapmadan önce de böyleysen bilmem ama sadece şınav mekikle bu vücut yapılmaz. Şınavla göğüs, triceps, biraz da omuz geliştirebilirsin. Ama o biceps nereden geldi? Şınav biceps kasını geliştirmez bu imkansız. Mekik desen sadece karın çalıştırıyor ama sende karın kası yok. Yağ oranın da gayet iyi, normalde belli olması lazım eğer mekik çekiyorsan. Ayrıca sadece itiş grubu kaslarını çalıştırıp hiç çekiş hareketi yapmazsan ön taraftaki kaslar çok güçlü arkadakiler çok zayıf olduğundan hem kambur olursun hem omuzlar içe rotasyon yapar ve muhakkak sakatlanırsın. Fakat turp gibi dimdik duruyorsun, imkansız. Hiç spor yapmadım böyle vücudum var desen eyvallah ama cılızdım şınav mekikle böyle oldum dersen hadi ordan derim. Biz de yapıyoruz bu işi. Dediğin imkansız bir şey. Milletin hayalleriyle oynama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Çok anlamam ama trapez kası çok çalışmışsın o yüzden omuzların olduğundan daha dar göründü bana.
    Trapezi bırak, deltoid çalış geniş görünsün.
    Ya da bildiğin gibi yap
    Trapeze ayar oldum zaten acayip gelişti

Korkma o kadar büyük bir problem değil. Dik duruş bozuklukları konusunu incele basit ama kolay çözülebilecek durum

• Şınav mekik çekiyorum diyorsun trapezim gelişti diyorsun. Çekiş egzersizi yapmadan trapezi çalıştırmazsın bile. Gerçekten inandırıcılık sıfır.

• Kendini öldürene kadar ağırlık çalışman lazım. Kilo almak bence kilo vermekten çok daha zor. Sağlam beslenme iyi çalışma seni bekliyor. Milletin aklına uyup şeker oranı yüksek şeyler yiyip şişmeye çalışma. Protein ağırlıklı sağlam çalışarak kilo alabilirsin

• Abi kafayı yicem şu forumda sporla uğraşmış bir Allah'ın kulu yok mu? Sözde herkes 15 sene badi 20 sene kickboxçuydu hani? Çıkıp da ne saçmalıyorsun sen dememiş kimse.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.