Şimdi Ara

Arkadaşlar web tasarım iş olanakları şuan nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web tasarım iş imkanları nasıl geleceği varmıdır bilgisi olan bize patlaşabilirmi ayrıca bir web tasarımcı
    Html css photoshop jquery php mysql seo
    Bunları bilirse iyi seviyede iş bulmadı kolaylaşırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • karamsa K kullanıcısına yanıt
    bende sordum 1,500 tl faln dediler yuh dedim piyasaya bak
  • Çok az garsonlar şuan tip parasıyla 2 bin tl alıyor lar

• web işinde maaşlar malesef düşük kalite yerlerde sürünüyor daha özel alanlarda uğraşırsanız 2 katı maaşa başlayabilirsiniz
  • Private kullanıcısına yanıt
    Artık herkez yapabiliyor bide WordPress var yetiyor hazır site yapma var peki sizce grafik tasarım nasıldır bi bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsa -- 13 Temmuz 2016; 22:37:20 >
  • İş bulmak kolaylaşmaz hele wordpress gibi teknolojiler varken. Grafik tasarımda yeteneğiniz varsa kolayca iş bulabilirsiniz hem freelance hem özel sektörde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    Haklısın kariyer sitelerine bakıyorum grafik tasarım la ilgili baya iş var web programlama da çok var

• Şirkete girersen güzel de, freelance dediğimiz, kendi çapında çalışanlar, deyim yerindeyse sürünüyorlar. Ben mesela, 6 gün olmuş menü ve slider kodluyorum şeklinde konu açalı. İlk çalışma ücretsiz demişim. 6 gündür mesaj gelmiş mi, hayır. 4-5 siteye birden, birbirine yakın günlerde yazdım. Ama sonuç koca bir hiç. Bir de bazılarının özel isteklerine mağruz kalıyorsun. Yok şunun rengini de değiştir, yoksa para vermem, gibi...

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum Allah kolaylık versin bol kazanç versin peki hangi diller var usta mesela html css photoshop jquery seo bunları iyi bilsen İstanbul da iş bulman kolaylaşırmı?

PHP, MYSQL ekleyebilirsin. Her şeyin merkezi bu ülkede İstanbul'da. Oradaysan işin daha kolay. Ben hem İZmir'deyim, hem merkezin epey dışındayım (tatil yöresi). Dolayısıyla burada herhangi bir şirkete girme şansım pek yok. Ama sen şanslı gözüküyorsun bu anlamda. Başarılar diliyorum sana.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğun için teşekkü ederim kendine iyi bak ☺

Ben teşekkür ederim. Sen de kendine iyi bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.