Şimdi Ara

Arkadaşlar yardııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım win xp 32 bit buna win 7 kurmak istiyorum dosyalarım kalacak sadece win 7 ye yükseltilcek öncelikle sistemim

ATİ sapphirre 3800 series ekran kartı

4 gb ram

Asus P5QSE Plus anakart

400 gb hdd

550 watt atx

İntel core 2 duo 3.0 ghz e8400 işlemci

Şimdi ben arkadaşımdan windows 7 kurmak için cd'sini ödünç aldım. Bu işi uzun süreceği için mecburen cd yi 8gb lik flasha kopyalayım geri verdim. ( WİN 7 çakma ) Şimdi ben baya araştırdım bazı forumlarda win 7 direk
    oyun kurar gibi kurulur yazıyodu (USB İle). Bende bunu tek sefer aldırış etmedim tabi biraz daha araştırdım kurup kullanan çok fazla kişinin yorum yaptığını gördüm. Herkez yaptıysa ben neden yapamayım diye denedim. Başlarda olur gibiydi ama sonradan şöyle bi sorun aldım. Resimlerini yolluyucam.Şimdi bana bu olayı baştan sonra anlatacak bi arkadaş varmı varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.
     Arkadaşlar yardııım Arkadaşlar yardııım Arkadaşlar yardııım

• Blackghost22 B kullanıcısına yanıt
    Windows 7 dvdsini direk usb ye kopyalayarak bootable hale getiremezsiniz. Sizin sisteminiz 64 bitte daha saglikli calisir. 4 GB rami 32 bitte kullanamazsiniz. Bu da yukseltme yapamayacaginiz anlamina gelir. Eger 32 bit windows 7 dvd sinden kopyaladiysaniz yukseltme yaparsinizhttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/help/upgrading-from-windows-xp-to-windows-7
    64 bit windows 7 için ise bu islemi yapamazsınız temiz kurulum yapmanız gerekir.
  • Sorun şu ki arkadaşımın cd side kopya .Bana aşama aşama anlamazmısınız ?
  • Blackghost22 B kullanıcısına yanıt
    Verdigim link asama asama anlatiyor zaten?
  • Özel seçenek yok işte kurulumda orası kapalı.usbden kurulum anlamiyoki bide orada
  • Her zaman orijinal kullanin derim kul hakki ve suc ileride boot sorunu cikariyor ve virus kapabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.