Bildirim
Arkadaşlar yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus K55VJ - Samsung NP350V5C T01TR
Bu modellerin ekran karları daha yüksek. T01TR modeli teknosada 1450 tl ye düşüyor. İndirimi takip edersen bu fiyatlara alınabillr. Bu modeller en çok önerilen f/p ürünleri arasında. Alternatif olarak lenovo z580 de var. Fakat ekran kartı bu modellerdeki ekran kartlarından biraz daha düşük.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler dostum.bilgisayarları takip edeceğim samsung stokta kalmamış teknosa da.fiyatıda haftasonları düşüyor galiba. -
Mağazalarında stok var herhalde. İndirim de 1-2 hafta bir ya da 2-3 hafta da bir oluyor.
acer casper ve packard bell' in link koyduğum ürünleri çok mu kötü? -
Kasa kaliteleri ve soğutma performansları pek iyi değll. O yüzden k55vj ve t01tr modellerini önerdim. Bütçeniz sınırlıysa z580 in 4gb lık modelleri de alternatif olabilir. 1200-300 tl arasında satılıyor.
lenovo z580 modelini öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X