HP Pavilion ısınma sorunuyla ünlüdür uzak durmanı öneririm.
çatlakpdrciÇ
kullanıcısına yanıt
dokunmatik istiyorsan asus s551lb tamam ama dokunmatik şart değil diyorsan asus x550lb ayrıca film izlerken SonicMaster teknolojili hoparlörlerinin kaliteli ses vereceğine eminim hp ye bulaşma
evet ben de bu iki model arasında kaldım.. Yalnız bunlar freedos.. Windows direk yüklü gelse daha avantajlı olmaz mı?
asus da karar kılmış bulunmaktayım ancak fredos.. Nasıl windows 8.1 i yükleycem bu konulardan da hiç anlamam bi de.. Bilgisayarcı ya mı götürüp yükletsem yoksa kendim de yapabilir miyim
asus da karar kılmış bulunmaktayım ancak fredos.. Nasıl windows 8.1 i yükleycem bu konulardan da hiç anlamam bi de.. Bilgisayarcı ya mı götürüp yükletsem yoksa kendim de yapabilir miyim
windows 8 cd'si bul bi yerden kendin yüklersin artık eskisi gibi zor değil
bir programı install etmek gibi.
windows 8'i yüklersin ardından içinden çıkan driver cd'sini koy tek tuşla tüm driver'ları yüklüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: macellan83
quote:
Orijinalden alıntı: çatlakpdrci
windows 8'i yüklersin ardından içinden çıkan driver cd'sini koy tek tuşla tüm driver'ları yüklüyor.
tamam hocam çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: macellan83
quote:
Orijinalden alıntı: çatlakpdrci
yalnız hocam çok olacam artık ama :) windows 8 için şifre de bulmam gerekmiyor mu ? Sonuçta bir bilgisayar için o şifre... Şifreyi nasıl edinebilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme