Bildirim
ARKADASLAR YARDIM EDIN TERCIH ICIN LUTFEN DELIRCEM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diş önermiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: phsna
Diş önermiyorum
Sebep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o halde okuma sen, milletin hakkını yeme. -
quote:
Orijinalden alıntı: hamdimix
o halde okuma sen, milletin hakkını yeme.
Ya lütfen düzgün bi yorum yapin
kasmayacak bir bölüm ve inşaat ? kasmayacak bölüm ve diş?. Şu listeyi tekrar yap.işletme iktisat falan koy yorum yapalım -
Onlar en "mantıklı" tercihlerim
Bana kalsa bigazici turizm işletmeciliği okurum siralamama yazik olmasin diyorum
endüstri okuyan biri olarak söylüyorum.kolay bölümdür yazabilirsin. inşaat ve diş okuyan arkadaşlarım var zor bölümlerdir.Hiç girme o toplara. Eğer kriterin zorluk ise -
quote:
Orijinalden alıntı: topcu_431
endüstri okuyan biri olarak söylüyorum.kolay bölümdür yazabilirsin. inşaat ve diş okuyan arkadaşlarım var zor bölümlerdir.Hiç girme o toplara. Eğer kriterin zorluk ise
İş imkanlari ve yildiz teknik
Sence ne durumdalar
itüdeyim ben.Yıldız da iyi üniversitedir iş ilanlarında adı itü,odtü yanında hep geçer misal.
http://www.kariyer.net/uluslararasi-otomasyon-sirketi/elektrik-elektronik-muhendisi-is-ilani-i1374148/?&tmpsno=1&isaramalog=348181732&sirano=1&isaratipi=2 -
Ya hayallerimi yaşıyorsun
Ayrica senle detayli bise sekilde konusabilecegimiz bir yer varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X