Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım :) ilk aracımı alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 yaşındayım. 18 yaşında ehliyeti almıştım. Bazı ailevi sorunlar nedeni ile hiç araba kullanmadim.

Şimdi inanılmaz ihtiyaç ama psikolojik olarak korkuyorum.

Bu korkuyu yenmek için otomatik vites bir araba almak istiyorum sizce doğru mu? Nasıl bir yol izleyeyim?

Bütçe olarak 10.000 de olabilir 20.000 de. Hatta az dha çıkarsan şunu al diyebileceğiniz bişeyler varsa olur.

Acemikigimi atıp daha sonra daha uygun temiz bişiler alırım inşallah.

Teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fren yerine gaza basıp uçmayasın :)
    Acemilik atmak 1 hafta kullanmaya bakar. 3-5 defa Bakkala markete arabayla gittiniz mi tamamdır.
    O yüzden ileride de kullanabileceğiniz bişey alın. Otomatik rahat geliyorsa otomatik alın.
    En sorunsuz otomatikler, tam otomatik şanzıman olanlar. Japon-kore araçlarının otomatikleri tavsiyemdir. İzmirde,sıfır aldığı 96 model otomatik accentini halen kullanan tanıdığım var:)
  • 10-20 bine aldığınız otomatik arabanın şanzımanına bir o kadar harcarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı sürmek kolaydır 1. kural : kurallara uyacaksın 2. kural reflekslerin duyuların en üst düzeyde olacak, nekadar iyi kullanırsan kullan davarın biri gelip vurabilir ,etrafında olup bitenleri asla kaçırma 1 sanıyeye bakar.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-opsiyonlandi-volkswagen-polo-1.6-tam-otomatik-daha-140000kmde-388848328/detay

bizim akrabada var bundan sorunsuz kullanıyorlar araç pek bakım yüzüde görmüyor otomatik alın bencede
  • Önce biraz kendin arastir.Secimini daralt 4-5 model belirle ondan sonra bizde sana fikirimizi soyleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.