Şimdi Ara

arkadaşlar yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PIONEER DEH-1800R CD ÇALAR
    yaklaşık 230 ytl civarında
    almak istiyorum ama bu alete en uygun hoparlör
    yani güm güm bas istemiyorum net ve temiz ses alabileceğim pioneer marka hoparlör hangisi olur acaba
    yardımlarınız için sağolun..

• bütçen nedir ?
  • valla bu alet 230 ytl civarı 80 milyon civarı olabilir
  • 80 ytl cirarında hmm? ŞİMDİ ŞNU HATIRLATİM ŞU HATAYA DÜŞME O TEYP MP3 ÇALMAZ ONU BİLİYONDUR İNŞ.. şimdi SENİN TEYP İNİN ÇIKIŞ GÜCÜ 4*45 olması lazım max tabi şimdi 80 ytl ye 2 tane alırsın anca vede pioneer alamazsın alırsında çok düşük model olur sana tavsiyem üstüne biraz daha para ekle PIONEER TS-A1311 3 YOLLU HOPARLÖR bunu al 100 ytl civarında yani kapına uyar ama dersinki para ekleyemem sana
    PIONEER TS-G1018 OTO HOPARLÖRÜ bunu tavsiye ederim... ama bu son gösterdiğim model 10cm :)
  • SONY XS-A1727 140W HOPARLÖR
    arkadaşlar
    bu alet 57 ytl
    acaba çiftimi ve iş gorurmu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=251243&Productid=otsonyxsa1727#tablnk
    ne dersiniz

• sony pioneer tavsiyeleri.ne yazık.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

sony pioneer tavsiyeleri.ne yazık.......

yapma be abim.. sony tamamda pioneer neden kötü anLayamadım??? nesini beğenmedin?? bence sen ya pioneer dinLemedin ondan böLe konuşuyorsun.. pioneerda aLdığın 13 cm hoparLör biLe müthiş LezzetLi ses çıkarıyor.. ama hangi kritere göre itiraz ettin anLamadım...
  • vay
    yahu arkadaşlar ben bunda mp3 olmadığının farkında değildim
    ok şimdi oldu
    mp3 çalarlı bir model arıyorum
    saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkarasa

vay
    yahu arkadaşlar ben bunda mp3 olmadığının farkında değildim
    ok şimdi oldu
    mp3 çalarlı bir model arıyorum
    saolun

yazımı sonradan okuyup anlama sevindim :)
  • o zaman mp3 çalan 3900 al süper bişey bende almayı düşünüyorum
  • pioneerin bırak 13 lüklerini 30 luk wooferları bile teneke gibi çalarken ben başka ne diyebilirim.bence sen pioneerden başka birşey dinlemedin artı pioneerin 13 lükleri insana nasıl bir zevk verebilir onuda bilmiyorum.bakın arkadaşlar artık pioneerler ın sonyler in dünya oto müzik sistemleri sektöründe adlarından bile bahsedilmiyor.yapmayın birazdaha geniş düşünün.sadece ses sistemleri üzerine yoğunlaşmış markaları tercih edin.pioneer sony bile kendi ürünlerine önem vermezken sizin bu kadar abartmanız yanlış...onlar lcd plazma derdinde.alpine yada clarion gibi rf yada jl gibi bir sonraki sezona bomba gibi bir ürün çıkarmalıyız düşüncesi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

pioneerin bırak 13 lüklerini 30 luk wooferları bile teneke gibi çalarken ben başka ne diyebilirim.bence sen pioneerden başka birşey dinlemedin artı pioneerin 13 lükleri insana nasıl bir zevk verebilir onuda bilmiyorum.bakın arkadaşlar artık pioneerler ın sonyler in dünya oto müzik sistemleri sektöründe adlarından bile bahsedilmiyor.yapmayın birazdaha geniş düşünün.sadece ses sistemleri üzerine yoğunlaşmış markaları tercih edin.pioneer sony bile kendi ürünlerine önem vermezken sizin bu kadar abartmanız yanlış...onlar lcd plazma derdinde.alpine yada clarion gibi rf yada jl gibi bir sonraki sezona bomba gibi bir ürün çıkarmalıyız düşüncesi yok.

sonynin teypleri iş görmezmi diyorsun? yada pioneerin hoparlorleri?

• sonylerde iyi ama arabada pioneer bence daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

sonylerde iyi ama arabada pioneer bence daha iyi

araba derken??? sony teyp işini çok iyi biliyor arkadaşlar.. pionerde hoparlor işini... budur olay..tabiki bunlardan iyiy yo kdemiyorum yanlış anlama olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_flute

quote:

araba derken??? sony teyp işini çok iyi biliyor arkadaşlar.. pionerde hoparlor işini... budur olay..tabiki bunlardan iyiy yo kdemiyorum yanlış anlama olmasın

sony teyp işini çok iyi biliyor sadece gulerim...sony gitsin kulaklik yapsin

• quote:

Orjinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orjinalden alıntı: mr_flute

quote:

sony teyp işini çok iyi biliyor sadece gulerim...sony gitsin kulaklik yapsin

zuhahzzuha abi espir iharbiden komikti........... ama katılmıyommmmmmmm

• evet arkadaşlar sony oto müzik sistemlerinde çok vasat bir marka.aslında görüntü sistemlerindede unutulmaya başlandı.çünkü okadar geniş bir ürün ağına girdiki neredeyse philipsin 90 lı yılların ortasında iflasın eşiğine geldiği günlere döndü.philips zor topladı ve ürün gammını sadeleştirdi.sony de kamera cep telefonu ses sistemleri görüntü sistemleri bilgisayar deken artık hiçbir üründe iddası kalmadı.dünyanın enbüyük 4 plazma üreticisi vardır.en büyüğü panasonic sonra hitachi-lg.pioneer-samsung.sony bu alanda dahi iddasını kaybetti.sony hala oto ana ünitelerinde sıcak şase kullanıyor.sony bir teyp yada cd alın 10 saniye çalın arkasına dokunun.elinizi süremezsiniz ateş gibi yanar.özelliği sıcak şasedir.bir çok marka sıcak şaseyi 90 ların başında bıraktı ama sony hala aynı platformda çünkü ona ayıracak ar-ge si yok.okadar çok alanla uğraşıyorki sadece ön görünüş iyi tip iyi içi aynı.sony şimdi o trinitronlu televizyon ürettiği devirde olsaydı canım kurban ama köprünün altından çok sular aktı.

• musas arkadaşım sana katılıyorum, ben montajcıyım foruma daha yeni girdim ama tecrübem yeni değil,sony pıoneer hikaye artık
  • aramıza hoşgeldin madanoğlu musas ta bende ve bizim gibi birkaç arkadaş daha var sanki maneviyeten bir görev edindik.milletin gözünü boyayan bu pioneer sony ve bunların altındaki sunny trident jameson harward gibi dandik malların aslında abartılacak hiçbirşeylerinin olmadığına ve bunların yerine çokta fazla para harcamayarak daha kaliteli ve daha doyurucu malların alınabileceğini bilene bilmeyene herkese tekrar tekrar anlatıyoruz kendimizi parçalıyoruz.inşallah senide armızda görürüz.bundan mutlu oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.