Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım kafayı yiğcem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben geçen gece bi halt ettim telefonu 1.1.3 çıkardım itunes dan ve ondan sonra 2 günden beri iphone yapamay çalışıyorum şuan 1.1.1 düşürdüm ama tel özelliğini yaamıyorum çünkü firmware 04.03.13_G ve yapamaıyorum bana biri yardım edebilir mi acaba kafayı yemek üzereyim forumda yazan yerler var ama daha açıklamalı yazarsanız sevinirim ben bu konuda biraz yeniyimde öğrenemye çalışıyorum Pls

• Pm ne bak arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: cigocin

selam arkadaşlar ben geçen gece bi halt ettim telefonu 1.1.3 çıkardım itunes dan ve ondan sonra 2 günden beri iphone yapamay çalışıyorum şuan 1.1.1 düşürdüm ama tel özelliğini yaamıyorum çünkü firmware 04.03.13_G ve yapamaıyorum bana biri yardım edebilir mi acaba kafayı yemek üzereyim forumda yazan yerler var ama daha açıklamalı yazarsanız sevinirim ben bu konuda biraz yeniyimde öğrenemye çalışıyorum Pls
  • Telefonun orginal hali neydi. ayrica forumu takip edersen cevabi var.
  • telin orjinali ilk 1.1.1 birdi sonra ben onu 1.1.2 yaptım gayet güzel çalışıyordu ben sonrayanlışlıkla 1.1.3 yaptım sonra 1.1.1 düşürdüm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20453056/tm.htm
    al dostm ikinci sayfaya bakarakda bulabilrdn bu linki ama nyse
  • suanda 1.1.1 deysen assagidaki linkten faydalanabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm
  • teşekkürler ama ben i.unlock.no/test bunu ekledim olmadı yapamadım bide Baseband Downgrader kurun demiş o nedir bulmadım buun sölersen çok sevinirim
  • abicim bunlarla ugrasma sen o verdigim linkten git.
  • orda sonunda test yazma , sonra all packages dan bakıver
  • erdincm arkadaşım ben ordan yapıyodum zaten ama 1.1.2 ye update ederken itunes yükleme hatası verdi olmadı sonra ben tekrar 1.1.1 düşürdüm öle kaldı yükleme hatası veriyo 04.03.13_G olduğu çin heralde onu çözemedim
  • itunes uzerinden yaparken 1.1.2 frimware pc ne indirdinmi yok ise indirdikten sonra shifte basiptami upgrate deyip o sekilde yuklemen lazim
  • çok teşekkürler olucak galba ilginize teşükkürederim yine
  • Yardimci olabildikse ne mutlu bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.