selam arkadaşlar ben geçen gece bi halt ettim telefonu 1.1.3 çıkardım itunes dan ve ondan sonra 2 günden beri iphone yapamay çalışıyorum şuan 1.1.1 düşürdüm ama tel özelliğini yaamıyorum çünkü firmware 04.03.13_G ve yapamaıyorum bana biri yardım edebilir mi acaba kafayı yemek üzereyim forumda yazan yerler var ama daha açıklamalı yazarsanız sevinirim ben bu konuda biraz yeniyimde öğrenemye çalışıyorum Pls
Pm ne bak arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: cigocin
selam arkadaşlar ben geçen gece bi halt ettim telefonu 1.1.3 çıkardım itunes dan ve ondan sonra 2 günden beri iphone yapamay çalışıyorum şuan 1.1.1 düşürdüm ama tel özelliğini yaamıyorum çünkü firmware 04.03.13_G ve yapamaıyorum bana biri yardım edebilir mi acaba kafayı yemek üzereyim forumda yazan yerler var ama daha açıklamalı yazarsanız sevinirim ben bu konuda biraz yeniyimde öğrenemye çalışıyorum Pls
Telefonun orginal hali neydi. ayrica forumu takip edersen cevabi var.
telin orjinali ilk 1.1.1 birdi sonra ben onu 1.1.2 yaptım gayet güzel çalışıyordu ben sonrayanlışlıkla 1.1.3 yaptım sonra 1.1.1 düşürdüm
teşekkürler ama ben i.unlock.no/test bunu ekledim olmadı yapamadım bide Baseband Downgrader kurun demiş o nedir bulmadım buun sölersen çok sevinirim
abicim bunlarla ugrasma sen o verdigim linkten git.
orda sonunda test yazma , sonra all packages dan bakıver
erdincm arkadaşım ben ordan yapıyodum zaten ama 1.1.2 ye update ederken itunes yükleme hatası verdi olmadı sonra ben tekrar 1.1.1 düşürdüm öle kaldı yükleme hatası veriyo 04.03.13_G olduğu çin heralde onu çözemedim
itunes uzerinden yaparken 1.1.2 frimware pc ne indirdinmi yok ise indirdikten sonra shifte basiptami upgrate deyip o sekilde yuklemen lazim
çok teşekkürler olucak galba ilginize teşükkürederim yine
Yardimci olabildikse ne mutlu bize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme