Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM(KYK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben kyk başvurumu yaptım. Ama benim başvurmak istediğim sadece başbakanlık bursuydu. Kyk başbakanlık bursu ve geri ödemli kredi diye ayırmamış. Bu başvuru nasıl değerlendirilcek? Biri beni bilgilendirirse sevinirim.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran1905gs

Ya arkadaşlar ben kyk başvurumu yaptım. Ama benim başvurmak istediğim sadece başbakanlık bursuydu. Kyk başbakanlık bursu ve geri ödemli kredi diye ayırmamış. Bu başvuru nasıl değerlendirilcek? Biri beni bilgilendirirse sevinirim.

eğer seni burs vermeye uygun bulurlarsa burs bulmazlarsada kredi verecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi çıkarsa olayı var kredi çıkarsa istemezseniz almazsınız. Zaten burs çıkma ihtimali yüksekse çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra_95

hangisi çıkarsa olayı var kredi çıkarsa istemezseniz almazsınız. Zaten burs çıkma ihtimali yüksekse çıkar

He yani krediyi reddetme şansımız var. Tamam teşekkürler almak istediğim cevap buydu
  • quote:

quote:

hangisi çıkarsa olayı var kredi çıkarsa istemezseniz almazsınız. Zaten burs çıkma ihtimali yüksekse çıkar

He yani krediyi reddetme şansımız var. Tamam teşekkürler almak istediğim cevap buydu

daha önce almış kişilere sordum sizden bazı belgeler isteniyormuş sanırım onları belirtilen zamanda getirmeyince iptal oluyormuş zaten.

• quote:

quote:

quote:

daha önce almış kişilere sordum sizden bazı belgeler isteniyormuş sanırım onları belirtilen zamanda getirmeyince iptal oluyormuş zaten.

Tamam Çok teşekkürler ilginiz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.