Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.Acaba %100 lük Tyrannomon Card,%100 lük MetalTyrannomon Card,
    %100 lük Megidramon Cardı olan varmı?Olan varsa lütfen benimle bağlantıya geçsin.
    Şimdiden teşekkürler.

Server1(ch4)
    Tamer nick:Leanbow
    Tamer lvl=19
    31lvl WarGrowlmon
    31lvl WereGarurumon
    31lvl MetalGreymon
    31lvl MagnaAngemon
    26lvl Fugamon

MSN:razor_emirhan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maric -- 3 Temmuz 2008; 7:07:54 >

• Kartların tanesi için 5+10 istiyorum.
  • Megidramon hariç diğer kartlar mevcut.9:30'da oyunda ol.

@Yılmaz=Engeli kaldır sana birşey söyleyecem.
  • Tamam oyuna giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maric -- 3 Temmuz 2008; 10:03:55 >
  • Megidramon kartını 5+10'a satarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Megidramon kartını 5+10'a satarım.

2 +10'a satan koreliler var.Ağzımı burda açtırma Yılmaz engeli kaldır görüşelim.
  • Ottoman_PoweR
    Kusura bakma tamammı. Elektrikler kesildi de.Şimdi açtım.ipler bozuk şuan girmeye çalışıyorum.Giremessem 13.00 girerim. Seni beklettiğim için özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil.Saat 1'de girerim.
  • Giriyom olursa.
  • Otoman_Power sen nerdesin?13:00 arası 15:00 oyundaydım.Her neyse birdahaki sefere trade yaparız.
    Ben oyuna giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maric -- 3 Temmuz 2008; 16:24:37 >
  • slm kanki... bende tyranno, metal tyranno ve megidramon lv1 var ben sana veririm ok... korkma biseyde istemiyom :D hadi sonra görüsürüz... hem sana berkan demedimi benim sana verecegime
  • arkadaşlar bişe sorucam aslında şimdi konus degil ama şuan siz çin serverini mi oynuyorsunuz? eğer oynamıyorsanız neden çin serverini oynamıyorsunuz çünkü kore serverinde hem bütün 78 ,85 vs ipler banlı yani çok yavaş oynuyorsunuz hemde çin serverinin eksiği yok fazlası var bence.yani kıyafetler gm falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfDigimons -- 3 Temmuz 2008; 18:12:02 >
  • Saol turke64.Kanki allah senden razı olsun.Verdiğin için teşekkürler.Herşey için saol.
  • ooo emirhan ben sana neler verdim... sade kuru bir teşekkür ii ii pharoahmon card ında benden
  • Saol aga.Allah senden razı olsun.Sen olmasaydın, buralara gelemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maric -- 4 Temmuz 2008; 7:56:00 >
  • Onu kim buralara getirdi.
  • otto senin sayende s1e geldim ztn... item yoq die s2de ezüq ezüq kasıodm sen çıktın karşıma
    ama onca lvli ben kastım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leniglavie

otto senin sayende s1e geldim ztn... item yoq die s2de ezüq ezüq kasıodm sen çıktın karşıma
    ama onca lvli ben kastım

Sonuçta itemlerle kastın koçum.

Neyse salla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 4 Temmuz 2008; 15:31:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maric

Saol turke64.Kanki allah senden razı olsun.Verdiğin için teşekkürler.Herşey için saol.

birsey degil kanki..
  • türke kanki oyunda göremiorm ne zmndır gerçi bende çok girmiom duyduuma göre işi ilerletmişin...
    bosslara felan kaynıomuşunuz bir ara msn gelde takılalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.