Şimdi Ara

arkadaşlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir iki gün önce sevdiğim bir arkadaşımın karnında ülser olduğunu öğrendim , kendisi söyledi ve belirtilerini faklan söyledi tabi bende onu sevdiğim için ilk duyduğum zman çok korktum ve midemde yanma gibi bir stres belirdi ve 2 gündür sürekli karnımda yanma gibi bir ağrı var ama karnımı düşünmediğim zaman yanma şeklindeki ağrı olmuyor sizce bu psikolojik olabilirmi yoksa bendedemi bieyler oldu o andan sonra :s yardım lütfen

• arkadaşlar yardım lütfen önemli yokmu fikri olan
  • Sevdiğin bir kişde ülser olduğunu duyduktan hemen sonra ağrıların başladığına göre psikolojiktir daha öncesinden böyle bir şikaytein yoktuysa kafana takma
  • Karın ağrısı sorunu olan kişilerin bazı hallerde kesinlikle doktora başvurması gerekiyor. bu durumları şöyle sıralınıyor:
    - Şiddetli, tekrarlayıcı, artan ve devamlı karakterde ağrılar
    - Ağrı ile nefesin kesilmesi, baygınlık hissi, kanama, kusma ve yüksek ateş olması
    - Karın ağrısının göğse, boyuna ve omuza yayılması
    - Dışkıda kan görülmesi
    - Karında gerginlik ve şişme olması >bunları göz önünde bulundur.
  • Pek çok sağlık problemiyle ilişkili olan stresin vücutta en fazla etkilediği kısımlardan biri sindirim sistemi Çoğunlukla bağırsak ve mideyle ilgili şikayetlere yol açan stres yeme problemleri ve kilo üzerinde değişik etkiler oluşturabiliyor.
    Strese bağlı olarak meydana gelen mide ve bağırsak problemleri beyin ile sindirim sisteminin güçlü şekilde benzer hormonlar ve sinir sisteminin etkisi altında bulunduğunu biliniyor. Dolayısıyla uzamış stres ile birlikte sindirim bozuklukları kalın bağırsak uyarısı ile oluşan ishal kabızlık kramp ağrıları şişkinlik hatta aşırı miktarda sindirimde rol oynayan asit üretimi ile ağrılı yanma şikayetleri görülebilir.
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için kir-pi umarım piskolojiktir inş.

başka detaylı açıklama veya öneri verebilecek varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.