Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba konusunda çok bilgili değilim maksimum 13 bin TL bütçem var.Vergisi düşük ekonomik yakıtlı bir araba almak istiyorum tercihen 1.4 motor hatchback olabilir.Polo almayı düşünüyorum fakat nedir hangi modelleri daha verimlidir.2000 altındaki modellerde sorun yaşanırmı. Birde aracımı DOD tan almak istiyorum expertiz hizmeti falan varmış bana ne tavsiye edersiniz.Clio yada accent gls modelleride olabilir.açıkçası uzun süredir araştırıyorum ve kafam çok karıştı bu yüzden yardımınızı istiyorum.

* VOLKSWAGEN POLO 1.6 STD yakıt ve fiyat konusunda yorumlarınız nelerdir. fiyatı 10500 TL 1998 Model 108.000 km de.kliması yok.
    * TOYOTA COROLLA 1.3 BASE bu arabada 1999 model 51.000 km de 11.500 TL kliması yok
    *Renault clio 1.4 16 v modellerinden hangisi bu fiyata tavsiye ediyorsunuz.

Benim amacım sorunu az yedek parçası ucuz bakımları ucuz ve yakıt konusunda cimri bir araç değerli zamanınızı ayırıp yardımcı olursanız çok memnun olucam.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Saygılarımla.

• Bilgi sahibi olan kimse yokmu acaba ?
  • Şu forumda sorduğum hiç birşeye cevap alamadım yazık yaw boşa zaman kaybı
  • clio yu bence sil. O arabalar ile aynı kefeye koyma. Uzun yolda klima olmayan bir araçla çok zorlanırsın. Ki ben çekiyorum. Ve bu yuzden satacağım. 12.000 tl ye 2000-2001 model hyundai accent dizel alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 3 Eylül 2009; 20:29:16 >

• İstanbulda yaşıyorum 1.6 megane lar yakıt konusunda nasıldır acaba malum istanbul trafiği ayrıca wv 1.4 trendline lar bütçeme uygun ama aklım karışık dediğim gibi
  • yerli arabadan uzak dur derim. Ne estetik var ne konfor
  • Toyota 1.3 basic 1999 model 51000 km de 11.500 TL bu araba baya yattı aklıma zaten normalde klimayı kullanan biri değilim olmaması çok zorlamaz ama yakıt tüketimi nasıldır yedek parçası bakımları falan. örneğin ağır bakımları kaç binde yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cateyes

Toyota 1.3 basic 1999 model 51000 km de 11.500 TL bu araba baya yattı aklıma zaten normalde klimayı kullanan biri değilim olmaması çok zorlamaz ama yakıt tüketimi nasıldır yedek parçası bakımları falan. örneğin ağır bakımları kaç binde yapılır.

toyotanın o mdelinden uzak dur
  • 1.3 terra lar nasıldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.