Şimdi Ara

arkadaşlar yardım lütfen bu ramı nasıl sökerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ram aldım ancak eski ram ı sökemediğim için kullanamıyorum.sökmeden devredışı bırakma ihtimalim var mı? slota
    taktığımda aldığım ramı görüyor ama mhz değişmiyor haliyle.aldığım ram 8 gb ddr3. bunu nasıl kullanabilirim ?fotoda ki ramlardan biri takılacak.şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar yardım lütfen  bu ramı nasıl sökerim
    arkadaşlar yardım lütfen  bu ramı nasıl sökerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldıalacak -- 3 Aralık 2016; 16:2:52 >

• Fotoğrafdaki üstte kalan kısa kısma uyacak şekilde tak ramı. Sonra ileri ittir. Ardından aşağı indir tak diye kenardaki şeyler oturacak çıt sesi gelecek. Mhz nin öyle görünmesi normal mesela 1333mhz ram taktın 1333mhz gözükür. 2 tane takınca 2666mhz gözükmez. 2 si birlikte çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ı takmada sorun yok onu takınca 4+8 12 gb ram gözüküyor ama mhz yine 665 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aldıalacak

Ram ı takmada sorun yok onu takınca 4+8 12 gb ram gözüküyor ama mhz yine 665 ?

665mhz iki katını alacaksınız. 1333mhzde çalışıyor ramleriniz. Biostan eğer işlemci ve anakart destekliyorsa üst frekanslara çıkarırsınız. 1333mhz ve 2133mhz arasındaki fark oyunlarda 1-2fps bile etmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.