Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lütfen...Kol ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay spordaki 2.ayim ayım dolmak üzere, yaklaşık 25-30 gündür kolum a aşşadaki hareketleri yaptıktan sonra bayağı ağrı giriyor.
    [simage]
    [/simage]
    Bu hareketleri yapıyorum hareketi bitirdikten saniye sonra kolum ağrımaya başlıyor.Nedenini hala çözebilmiş değilim.1 Aydır geçmiyorda melet...
    Ağrıyan kısım ;
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    Arkadaşlar bu ağrılarım ne zaman geçer, geçirecek bi ilaç vs varmıdır.Ağırlıgı arttırdıkça ağrılarda armaya başladı.Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiderKosova -- 31 Ağustos 2013; 15:20:50 >

• Nasıl geçer bilmiyorum ama ağrı girmesi sebebi hareketi yanlış yapıyor olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini yapıyorsan daha 2 ayda overtraining olursun.
  • Hareketlerin sadece 3 tanesini yapiyorum, sadece o hareketlerde agri giriyor diger hareket leri yapinca hiç bir sorunum yok hareket leri doğru yapiyorum.sorun neyde hala çözemedim bu arada yasim 22.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiderKosova -- 31 Ağustos 2013; 18:15:02 >
  • 3 yıl önce 20 kiloyu ön kol ayakta pozisyonunda yapayım dedim tam o bölgeden bileğimi sakatladım ve 1 sene boyunca ağrısından ölüyordumm ama geçti tabi iyi bi şekilde ısınmak gerekli ha diyorsan antremandan sonra oluyor o geliştiğini gösterir o bölgen hala zayıf demekki
  • @mhmd0021
    yapılır ne var ? ilk ay ısınma programından çıkmış 3. ayına girecek gayet yapılır

@AlparslanEmir
    ben 1.5 yılı aşkın süredir yapıyorum, barbell curl yaparken arada benimde ağrır.sebebi ise cheating yapıyor olmam.önkol çalışmaya başladığımdan beri biraz azaldı gerçi
    barı biraz daha geniş tutmayı ya da basarken dirseklerini hafif öne atarak kaldırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmd0021

Sorunun nerede olduğunu sen yazmışsın zaten. Daha 2 ay bile olmadan 3 hareket yapılır mı biceps için ? Acelen ne. Ayrıca nerede yapıyorsun bunları salonda mı ? Eğer salonda yapıyorsan hocan hangi kafayla 3 hareket yapmanı söyledi biceps için, eğer evde yapıyorsan bunları hergün mü yapıyorsun ? Hiçbir detay yazmamışsın ama ne olursa olsun senin şimdilik sadece 1 hareket yapman lazım biceps için, eğer uzun süredir böyle yapıyorsan yormuşsundur kolunu. Bu şekil 1 ayın bitmeden 2. hareketi ekleme, sonra ekle 2. hareketi o şekilde 4-6 hafta kadar devam et sonra 3. hareketi eklersin. Bir de eğer şuan ağırıyorsa 1-2 hafta kadar spor yapma bir doktora git sana kas gevşetici vs. verecektir dinlenme süresince onları kullanırsın. Çok aşırı yüklenme kaslara, hepsine aynı önemi vererek çalış, biceps çok küçük bir kas grubu zaten ondan önce büyüklere önem ver.

Öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum.
    Bu hareketleri Spor salonunda yapıyorum ve hocanın verdiği programı uyguluyorum.
    İlk ay yaparken hiç bi sorun yoktu lakin 2.ay yeni programa geçtiğim vakitten beri hatrı sayılır ağrılar giriyor( az önce 10kg lik bişi kaldırdım birden aynı bölge yine ağrımaya başladı )
    Böyle giderse doktor a gitmeyi düşünüyorum.Tekrar teşekkür ederim güzel yorumun için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

@mhmd0021
    yapılır ne var ? ilk ay ısınma programından çıkmış 3. ayına girecek gayet yapılır

@AlparslanEmir
    ben 1.5 yılı aşkın süredir yapıyorum, barbell curl yaparken arada benimde ağrır.sebebi ise cheating yapıyor olmam.önkol çalışmaya başladığımdan beri biraz azaldı gerçi
    barı biraz daha geniş tutmayı ya da basarken dirseklerini hafif öne atarak kaldırmayı dene

Barı hocamın gösterdiği gibi tutuyorum lakin dediğinide deniyecem pazartesi günü, yorumun için teşekkürler dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

3 yıl önce 20 kiloyu ön kol ayakta pozisyonunda yapayım dedim tam o bölgeden bileğimi sakatladım ve 1 sene boyunca ağrısından ölüyordumm ama geçti tabi iyi bi şekilde ısınmak gerekli ha diyorsan antremandan sonra oluyor o geliştiğini gösterir o bölgen hala zayıf demekki

Geçmiş olsun öncelikle dostum, belkide o bölgem zayıf olur ama normalde bileğim kalındır belki etkisi vardır yoktur bilmiyorum.en iyisi doktor a gitmek gibi düşünüyorum bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

3 yıl önce 20 kiloyu ön kol ayakta pozisyonunda yapayım dedim tam o bölgeden bileğimi sakatladım ve 1 sene boyunca ağrısından ölüyordumm ama geçti tabi iyi bi şekilde ısınmak gerekli ha diyorsan antremandan sonra oluyor o geliştiğini gösterir o bölgen hala zayıf demekki

Geçmiş olsun öncelikle dostum, belkide o bölgem zayıf olur ama normalde bileğim kalındır belki etkisi vardır yoktur bilmiyorum.en iyisi doktor a gitmek gibi düşünüyorum bakalım..

sağol doktora git bence benim gibi ağrısını çekme

• Bi doktora git daha da kötü olmasın kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok.

• Pazartesi ilk iş doktordan randevu almak olucak benım için, çok teşekkür ederim beyler..
  • bence 2. ayda bir temel, bir izole 2. ayı takiben 1-2 hafta sonrada press etkisi olmayan (örneğin scott curl) eklenebilir

flexor ağrısı dediğin gibi çok kötü.çok sızlıyor meret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.