Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımarınızı bekliyorum...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim geforce 2 mx400 tv out'lu bir ekran kartım var ve sizlerden driverini istiyorum...

• bu ekran kartına ait driverleriwww.nvidia.com a girerek v ekran kartının modeline göre driverini secerek yapabilirsin.muhtemelen üretim dışı.biras taraman gerekecek.Bana konu teknik yardım gibi gelio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 13 Mart 2006; 12:41:27 >
  • Arkadaşlar çok acil lütfen rica ediyorum ...
  • quote:

Benim geforce 2 mx400 tv out'lu bir ekran kartım var ve sizlerden driverini istiyorum...

arkadasım ısterken bıraz daha nazik istesen daha ıyı olucak. neyse gecelım. bende var ama koskoca bir cd yahu hangi birini gonderıcen. git bır bılgısayarcıya sor ceksın versın cd yı. bu kadar basit. senın ekran kartı driver gonderın dedıgın cd nın ıcınde 16 dosya var. setupı dıger bazı dosylarsız calısmıyor. sımdi diceksın xp ye uyumlu klasorude gonder yeter. oda 40 mb nereye koyup gondereyım en ıyısı sen bu işi bılgısayarcıda hallet dost

bunuda yapamazsan ekran kartının sıtesıne gır driverina bak olsun bıtsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 13 Mart 2006; 12:45:45 >

• Volkan arkadaşım çok sağol ama dediğin gibi üretimden kaldırılmış olcak ki verdiğin adreste bulamadım. Acaba geforce'un hangi modelinin driveri uyar ona bakmak lazım şimdi...
  • bi sn bakıyorum..

Windows XP/2000 32-bit

ForceWare Logo (200 x 30)

ForceWare Release 80
    Version: 81.98
    Release Date: February 7, 2006
    WHQL Certified
    Please make sure to read the Driver Installation Hints Document before you install this driver.

U.S. English
    File Size: 20.8 MB

Downloads
    » Primary Download Site «

» Mirror Site 1
    » Mirror Site 2
    » Mirror Site 3 bunu indir nvidia dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 13 Mart 2006; 13:09:50 >
  • eyw. volkan çok sağol hemen indiriyorum şimdi
  • Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim ...
  • rica ederiz ne demek..
  • http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html

dostum burdan tıkla yeni bir sayfa açar. kabul et ve indirmeye başla.
    quote:

Orjinalden alıntı: TaTaR__45

Benim geforce 2 mx400 tv out'lu bir ekran kartım var ve sizlerden driverini istiyorum...

• Arkadaşlar sayenizde Mu oNline oynamaya devam ediyorum hepinizi çok seviyorum yardımlarınız için çook çook teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.