Şimdi Ara

arkadaşlar yardımcı olurmusnuz BIOS hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecektim. makinemin BIOS u kafayı yedi galiba. ethernet ışı yanmıyor, ikinci bir 512 RAM taktığımda açılışta siyah bir ekran geliyor ve CHECKRUM BIOS DRİVE A: PRESS ENTER boyle bir uyarı alıyorum ve makine açılmıyor. ama daha once 1GB olarak kullanıyordum RAM leri. ne yapmama gerekiyor. ana kartımda ethernet olmasına rağman ben yeni bir ethernet kartı aldım. bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen. yoksa makinem elimde kalacak

• Bios daha önce yüklemediysen biraz riskli olabilir. Yakında bir bilgisayarcı varsa ana kartı götür orda yüklesinler. En fazla 15-20 YTL ye mal olur. Yok ben kendim yüklüyeceğim diyosan ona göre yardımcı olabiliriz.
  • checkrum bios drive
    senden bios sürücüsünü istiyor.anakartının modelini ve markasını biliyosan internetten yeni bios indir ve diskete kaydet bios kurulum programı ile birlikte...ve eğer internet sayfasında bios güncelleme ile ilgili bilgiler varsa hepsini harfi harfi oku ve uygula.Şunuda unutma sakın bios güncellerken bilgisayarı kapatiyim deme
  • çok sağ olun arkadaşlar. ben siteden yuklemeye çalıştım. EPOX RDA3I kullanıyorum siteden indirdim. diskete kayıt ettim açılışta disketi taktım arkadaşın dediği gibi harfiyen uyguladım ama disketin içindeki dosyayaı kabul etmiyor. ne olur ne olmaz ben gotureyim anakartı bide iş almayayım başıma. kaç kere format attım düzelmedi lanet şey. çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • dosya uzantısındaki .bin yazma

yani bios dosyasının adı

biosfile.bin

farzedelim

awdflash biosfile

yaz sadece sen biosfile.bin yazdığın için kabuletmiyordur

Kolay gelsin...
  • bios güncellemenin formatla bir ilgisi yok zaten bide biosa girebiliyorsan viru skorumasını disable yapmayı unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardımcı olurmusunuz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.