Şimdi Ara

ARKADASLAR YARDİMCİ OLURSANİZ SEVİNİRİM TM-3 TAHMİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ygs-3 50k

Edeb. 46.25
    Cog. 21.50
    Mat 12.50
    Geo 6
    Okul puanim 72
    Sizce tm 3 nasil gelir arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 47-48k ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mutsuzum sen sevin hocam. İlk 30 bin obp geri atar ama ilk 30 binde kalırsınız bence.
  • Hocam hiç sanmıyorum ilk 30 k da yer alicagimi malum matematik ortada. Siz neye gore yaptiniz peki bu yorumu

• Tm öğrencisi zaten Türkçe sosyal yapar, matematik pek yapamaz yapanı da iibf felan ister hukuk isteyen azdır. Ygs3'te sözel dersler, Ygs3'e baktığımızda yarıştığınız 40 bin kişi var diyelim (10 bini mfcidir belki daha fazla) o edebiyat netiyle bir fark oluşturur 30 bine girersiniz diye tahmin ettim ama yanlış bir tahmin olmuş sanırım, hala iyimser bakarsak 35 bin en kötü 40 bin olur bence. Puan hesaplama siteleri kaç binde gösteriyor?
  • Dostum yanlis diye sormadim yanlis anlama gercekten merak ettim o yuzden sordum . Puanza 29 parlakbirgelecek ( adini yanlis yazmis olabilirim salladim ) zimbirtisi 34 gosteriyor

• zarzava Z kullanıcısına yanıt
    Niye yanlış anlıyim hocam, ben kafamdan uydurdum tahmini bir şey söyledim Ben gene de çok düşük geleceğini zannetmiyorum, hedef neresiydi ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 32 arasi gelsin isterdim açıkcası. Hatta kıvırmıyım hic gelse sevincten aglayabilirim o derece

• Gelme ihtimal hiç de düşük değil hocam, bu sene biraz değişikti her şey olabilir.
  • Peki hocam yorumlarin icin tesekkurler hayirlisi olsun

• Bir program var ondan bakıyim bir hocam, ygs netlerinizi yazar mısınız?
  • Ozelden yolladim usta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.