merhaba arkadaşlar 206 gti arabama ses sistemi aldım ama baglatmadım hala sizlerden bu aletlerin nasıl olduguna dair bilgi almak istıyorum elimdekı malzemeler;
1-FOR-X DVD / TV / VCD / MP3 DOKUNMATİK EKRANLI 2-JAMESON JS 777 KOLTUK BAŞLIĞI MONİTÖRÜ 2'Lİ PAKET 3-JBL PX300.4 600-Watt 4-Channel Power Amplifier with electronic crossover 4-PIOONER 500 Watt woofer 30 cm 5-Infinity 5010CS 130mm 270w (2 adet) 6-JVC CS-FX502 13 CM 2 YOLLU OTO HOPARLÖR (2 adet)
tek takıldıgım nokta ellimdekı bu dvd teybı arabaya nasıl monta etcekler cok buyuk cunku
yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden teşekkurler..
2 adet demek isterken iki takım mi demek istediniz? 13 cmleri zaten teype bağlicaksiniz. Diğerlerini anfiye bağlasaniz bile eğer 2 takım componet varsa yetersiz gelicektir anfi. Yanliş bir seçim olmus gibi.
subwoofer için ayrı bir mono bas amfisi kullan bence çok iyi olur. Bir de pioneerin hangi model subwooferi o ?
ewt 2 li takım demek istedım.
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
subwoofer için ayrı bir mono bas amfisi kullan bence çok iyi olur. Bir de pioneerin hangi model subwooferi o ?
pioneer 500 w çiçek baskılı çok fazla gürültu olsun istemiyorum temiz ses versin yeter bu malzemelerden istedıgım temiz sesi alabilirmıyım?