Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımmmmmmmmmmm...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xbox sımı 22'' 2ms tepki süresi olan monütörüme vga kabloyla taktım ancak görüntü sanki böle birazcık bulanık o yüzden beni sıkıntı bastı nasıl düzeltebirim acaba arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.. mesela böyle menüdeyken sistem ayarlarına girince deyim böle 7 yazıyo ya sanki yanında bide 7 çıkıyo bulanık bi şekilde işallah anlatabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantine3 -- 26 Aralık 2009; 23:12:07 >

• Bagladıgın kabloyu degıstır bendede oleydı kabloyu degıstırdım sorun kalktı ortadan
  • kabloyu daha yeni aldım dün açtım kutusundan...
  • Orjinal mi dostum kablo.
  • bilmiyorumki onu nasıl anlarız orjinal olup olmadıgını..
  • malesef vga kabloda görüntü bulanık olur ama dikkat edersen 1/1 pixell mapping yaptığın için çizgiler kaymak gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

malesef vga kabloda görüntü bulanık olur ama dikkat edersen 1/1 pixell mapping yaptığın için çizgiler kaymak gibi olur.

pardon ama anlayamdım şimdik vga kablo ile nasıl net bi görüntü alabilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monitöründe dvi veya hdmi girişi varsa ordan bağla
  • önceki xbox ımda gene aynı monütörü kullanıyodum vga girişiyle ve net bi görüntü alıyodum ama şimdiki xbox sımda net bi görüntü alamıyorum ... monütörümde sadece vga var ayarlarındamı bi problem ldu acaba anlayamıyorum kii..
  • System Settings'den uygun çözünürlüğü seçtin mi?
  • sagolun varolun arkadaşlar ilgilenip cevap yazdıgınız için ama sorunu hallettim vga kablom bozukmuş arkadaştan vga kablosunu aldım onu taktım sorun çözüldü gerçi daha yeni almıştım 2 gün olmadı kutusunda sıfır kablo nasıl bozuk olabiliyo anlamadım yarın gidip degiştircem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantine3 -- 27 Aralık 2009; 16:11:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.