Şimdi Ara

Arkadaşlar yöneticilerin aldığı garip kararı sizinle paylaşmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir anda bir girdim, 3 uyarı puanım var. Bu alışılmış bir durum zaten ama sayayım sebebini:

1.cisi konu açmıştım imzam kurallara uygun mu diye, genel olarak uygundur cevabı geldi. 4x1 1x2 lik font. Yani karma olduğu için nereden bileyim ben. Girdiğimde imzanız kural dışıdır yazısı gelmiş, ve uyarı puanı eklenmiş, keşke yöneticiler o konuya girip yazsaydı da nerdeeeee.

2.cisi eğlencesine bir konu açmıştım (uyarı puanı verilcek cinsten değil, ne küfürlü, ne sapıtılabilecek cinsten). Bunu silmişler. Tamam bunu anladım. Silindikten 1-2 gün sonra uyarı puanları eklemişler bonus olarak.

Okuyanlara teşekkür, uyarı hanem boş diye ekleme yapan adminlere çok teşekkür.

• Upluyor ve yöneticilerden cevap bekliyorum. Bari haksız yere verdik oh canımıza deysin desinler.
  • artık tutmayan konular için de ceza puanı eklenecekmiş. seni şikayet edeyim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

artık tutmayan konular için de ceza puanı eklenecekmiş. seni şikayet edeyim hemen

•  Arkadaşlar yöneticilerin aldığı garip kararı sizinle paylaşmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 21 Kasım 2010; 19:54:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.