Şimdi Ara

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum... Accent Blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=169509380 arkadaşlar araca bakarmısınız? Fikirleriniz nedir? Muhtemel alıcam bu aracı ve ne kadara alırsam iyidir? Ve ileride bana ne gibi sıkıntılar çıkarır? Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bilmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link çalşmıyor
  • Araç patlamış resmen, nesini alacaksiniz bunun bence başınıza iş almayın. Ayrıca kâr edilebilecek bir durum olsa galericinin biri çoktan alıp toplardi bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 13 Temmuz 2014; 6:18:01 >
  • Açıkcası ben bunu almaya alıcam büyük ihtimalle. Bana yapımdan sonra ne gibi sıkıntılar çıkarır?

• Yani şaselere ne kadar girmiş. Ne gibi sorunlar çıkarır. Gördüğünüz tahmin ettiğiniz kadarıyla

• O aracı ben olsa almam tahminim kiralama aracıyla biri patlamış.

Hiç bulaşmam airbag açmış ne gibi sıkıntısı olur derseniz satması sıkıntı trim sesleri bitmez.

Bir arızası bitse başkası başlar.

Araç dikiş tutmaz.

Sağ-sola çekme yapar.

Diğer muadillerinden önce eskir.

Bunu alırsanız en az 6-7 tl hasarı var minimum bir de motor vs. üstüne 10.000TL gibi hesaplayın yeni plaka ruhsat gerekir şayet çekme belgeli ise araç.

Muayene masrafları vs.

Onun yerine ya hasar kayıtlı serviste yapılmış bir araç alırım ya da temizini alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-2013-trafige-cikisli-hatasiz-orjinal-169359648/detay

Ya da Accent era alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyundai Blue da çağ atladı bence gösterişe değer vermeye başladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.